4pc Prenosna zložljiva Zložljiva Silikona, Posode za Shranjevanje Hrane Kosilo Bento Polje

Oznake: polje kosilo toplotne, okrogle posode za shranjevanje, skladiščenje hrane, , bento polje otrok, velika silikona, posode za shranjevanje hrane, otrok znajde v naši malici, kosilo vrečko, hrana storag, hrana toplejše, bento polje kosilo.

• Oblika: Pravokotnik
  • Količina:
  • Zmogljivosti:
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Material:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti.Značilnosti: Mikrovalovna pečica se lahko ogreva na visokih temperaturah(-40°-230°), brez upogibanja in brez vonja.Enostaven za prevoz, Pridi, zložljiv, lahek zložljiv škatle se lahko dajo v otroka, torbe, jedilni pribor childern hranite stran od nevarnosti javnosti.Preproste zasnove in čvrsta struktura, zaradi česar so idealni za vse vaše on-the-go prehrambenih potreb, kot so šola, delo, kampiranje, pohodništvo, ceste, izleti, potovanja, in več; Tanke stene in gladko, hrana ni enostavno držati, zamrznjeno, ostaja mehka in ni deformirana.Kosilo polje le, drugi dodatki demo na sliki ni vključen.Tehnični podatki: Material: Hrane Silikona + PP Barva: Roza,Modra,Zelena,Rdeča Zmogljivosti: 350ml & 500 ml & 800ml & 1200ml Dimenzije: Posoda (350 ml) : 12,1 cm x 8,7 cm x 2.7 cm (zložen) in 12,1 cm x 8,7 cm x 6 cm (razširjena) Posode (500ml) : 15.4 cm x 9.8 cm x 2.7 cm (zložen) in 15.4 cm x 9.8 cm x 6 cm (razširjena) Posoda (800ml) : 17.5 cm x 11 cm x 2.7 cm (zložen) in 17,5 cm x 11 cm x 6.5 cm (razširjena) Posoda (1200ml) : 20.8 cm x 12,7 cm x 2.7 cm (zložen) in 20.8 cm x 12,7 cm x 7 cm (razširjena) Količina: 1 Komplet(4pcs) Opomba: 1.Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni 2.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo. 3.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!Paket vključuje: 4pcs x Kosilo polje (Ne na drobno paket)

Kempas5455
2020-09-18
Instead of containers, they sent some kind of trinket. Cheaters
Rickwestfall 85
2020-09-22