Baby Walker, Ročni Hoja Pas za Otroke, Malčke Hoja Pasovi Pomočnika, Varnost, Stati in Hoditi Učenje Pomočnik

Oznake: alan walker strani, otroka, dojenčka, malčka, dekle malčka, baby skuter, xxs hoja pas, otroška postelja ležišče, dropship lego, disk swing, baby helper, baby booster avto sedež.

• Material: Bombaž
  • Vrsta: Pasovi & Povodci
  • Obremenitev Ležaja: 20 KG
  • Starostni Razpon: 19-24 mesecev
  • Vzorec Tipa: Mozaik
  • Blagovna Znamka: AIMABABY

【Lahki in 360°Dihanje】Hoja Pas je narejen iz Dihanje očesa tkanine,ki je trajna,dihanje, toplotno dissipating, znoj, ki vpija,okolju prijazno in mehko brez boli, da kožo.zelo lahka 【Multi-funkcionalna Zasnova】Snemljiv design - baby uporablja polno-oddelek malčka pasu v zgodnjem otroštvu, več stres točk za pomoč stoji, zmanjšanje povlecite navzdol sile pazduho, ki je varna in se izognili rokoborba.Odstranite lahko mednožje band, ko otroka lahko bojevala, pustite, da vaš dojenček bolj prosto za sprehod 【Nastavljiv】Prilagodite in trak Velcro sponke, da se prilega na prsi, tako da je malček pomočnika za hojo lahko obleko različne obleke in različnih telesnih tipov.Starost primerna za: 7 mesecev 24 mesecev.

Pmauxksi
2020-12-02
Excellent walkers! Both in design and workmanship
Alexshevik
2020-12-09
The goods did not receive. The parcel was lost in the mail.
Ga Con4578
2020-09-27
Cool Walker for teaching a child to walk. Good accessories, soft straps. The parcel came to Rostov-on-Don for 10 days, was tracked completely. Thanks huge!!!
Tihonya15
2020-09-21
Everything is fine, fast delivery, thank you very much to the seller.