FMA Taktično Čelada Splošno Vzmetenje Enoročno Nastavljiv Zanke Oblazinjeni Usnjeni Zaščitni Trak za pod Brado Čelado Dodatki

Oznake: motoristična čelada accesory, sestavni retro čelada, čelada militari, gpnvg, airsoft m4, diy usnje, gpnvg 18, vizir za čelado, fma čelada, hiter af čelada dodatki.

• barve: BK,TAN
  • Slog: Prenosni
  • Certificiranje: NOBEN
  • Starost: >14 Let
  • Material: ABS
  • Številka Modela: MO18030101882
  • Vodja Obod: Po Čelada
  • Sezona: Univerzalni
  • Šport: Drugo
  • Ljudje, Ki Se Uporablja: MOŠKI
  • Vrsta: čelada

Enoročno Nastavljiv Čelada Splošno Prekinitev Zanke Oblazinjeni Usnjeni Zaščitni Trak za pod Brado ni svoboden TB956 Čelada Accessroes Funkcije: X-TILNIKU sistem vzmetenja izboljša varnost in prenosljivost Eno roko, on-the-fly trak prilagoditev brez malenkosti Oblazinjeni usnjeni zaščitni brado pokal in tilniku tipke Nastavljiv sponke na traku omogočajo prilagajanje tesnjenje z eno roko Posebne najlon design z prepustnost zraka in trajnost, Primerna za MICH čelada

Tehnični podatki: Znamka: FMA Model: TB956 Material: ABS plastika & nylon Teža: 94 g

Paket vključuje:

Čelada Sistem vzmetenja X-Tilniku 1pcs Vijak 4pcs navoj 4pcs

Rita 1964
2021-01-20
Everything is fine! Quality is good, it came quickly)
Sean0001
2021-01-21
Dar neuždėjau. Papildysiu Kai pradėsiu nešioti. Greitais atėjo kokybė atrodo Gerai. Rekomenduoju pirkėja.
Baller Playa63
2020-11-08
Arrived very quickly, in less than 20 days. Item is as described and as pictured. Seems to be well made with reinforced seams, relatively thick leather trim on chin strap, durable feeling nylon buckles and hardware. There's quite a bit of adjustment; seems like this could fit most adult helmets.