Pozimi Vroče Slog Moških Dolgo Oplaščeni Toplo Priložnostne Modna Jakna Casaco Masculino Oblačila Kardigan Erkek Giyim Pleteni Pulover Blusa

Oznake: jakna moški prnt, dolgo moški pulover, cardigan ženske, moški pulover, vroče toplo jopico, skakalec leopard, gumb navzdol cardigan, jakna moški pozimi, jakna in pulover ženske, jakna moški.

• Hooded: No
  • Spol: MOŠKI
  • Rokav Slog: Redni
  • Dekoracijo: Gumb
  • barve: Siva, črna, karamelni sladkor, zelena
  • Številka Modela: N08115
  • Slog: Smart Casual
  • Brezplačno Logotip: Več kot 30pieces
  • Material: Bombaž
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Debelina: Debele (Pozimi)
  • Postavka Vrsta: cardigan
  • Rokav Dolžina(cm): Polno
  • Postavka: Moška oblačila / puloverji / brezrokavniki
  • Primerna za sezono: spomladi jeseni pozimi
  • Storitev: Padec ladijskega prometa
  • Zapiranje Tip: En Gumb
  • Seznam leto: 2020
  • Tehnika: Ravno Pleteno
  • Velikost: Asian Size M L XL 2XL 3XL 4XL
  • Volna: Standard Volne
  • Ovratnik: Zavoj navzdol Ovratnik

Predmet: moška oblačila / puloverji / brezrokavniki Velikost:Azijskih Velikost M - 4XL Material: Bombaž&Poliester Slog: Priložnostne Promocije V Trgovini: Kupon/Ventilatorji Cena Lahko naredimo na debelo/padec ladijskega prometa/ali vaše blagovne znamke in logotip Če bi velikih naročil več kot 10piece,prosimo, obrnite na nas,mi vam lahko njihovo pošiljanje Po DHL brezplačna dostava.Informacije O Velikosti: Ker je velikost je Kitajska velikost, ki ni isto kot Ameriški ali Evropski velikosti.Poskrbite, da preverite naslednje grafikon pred nakupom. (Prosimo, dovolite 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja, hvala!)