Strongwell Trak Papirja, Rok Kuhar Model Okraski Smolo Obrti Risanka Hotel Deskstop Dom Dekoracija Dodatna Oprema Darilo Igrača

Oznake: rok dekoracijo salon, kuhar dekor za kuhinjo, plastični rok skladiščenje, kuhar kavelj, porcelan čevelj, polico dekor, Christian Dekor, namizni organizator tipkovnico, kuhar dekor, kuhamo kavelj.

• Blagovna Znamka: Strongwell
  • Primerna za: Hotel Dekoracijo Figur
  • Ime Modela: Rojstni Dan otroka Sin, Hči, Božič, Valentinovo Darilo
  • Tema: ljudje
  • Slog: dom dekoracija dodatna oprema
  • Vrsta: Smole Model Plovila
  • Funkcija: Dom Dekoracija Spalnica, Dnevna Soba, Pisarna Hotel Dekoracijo Obrti
  • Številka Modela: YLX190610-63
  • barve: Kot slike
  • Paket: Karton Box + Pena + Mehurček Vrečko
  • Uporaba: Najbolj Zabavna Igrača
  • Ime: Zvitek Papirja, Rok Kuhar Model
  • Material: Smole

Izdelek parametre: Ime: Roll Papir Rok Kuhar Model Slog:Evropa Material:Smole Velikost: picture Package includs: 1pc x Smolo Trak Papirja Polica Obrti Package: Pena + karton polje Pregled Izdelka: 1.100% Čisto Nov, Odlično Kakovost ,Okolju prijazno,Zdravo. 2.Design Eleganten Videz, Lepe Izdelave. 3.Lepo okrasili domačo ali pisarniško mizo dekoracijo. 4.Uljepšati vaš okraski, kraj s temi lepimi smolo obrti. 5.Super darilo za otroke, otrok in prijateljev. 6.Kot kvalificirana kuhar, tam je bolj prefinjeno nož, desni, da bi obvladali, ogenj, začimbe morajo biti točne in všečno.Dobro poznavanje kultur.Obvestilo: Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek,ki dejanska barva se morda nekoliko razlikuje od slike barvo.Prosimo, dovolite 1-3 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

1. Ta element bo poslana v roku 5 delovnih dni za potrditev plačila (razen praznikov).

2. Sprejeti načini plačila: Trenutno lahko plačila z Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi in bančno nakazilo.Več možnosti plačila bodo na voljo na Drustvo-zvezda.si v prihodnosti.Vse nadaljnje o plačilu vprašanja, prosimo, glejte thislink http://help.Drustvo-zvezda.si/payment_method.html , to vam lahko pomaga. 3. Package ladje takoj, ko je mogoče, po vaše plačilo, Post air mail se bo po 20-45 dni , nekateri coutry bo potrebno 20-60 dni , EMS( 7-15days ) 4. Na splošno, Večina naročila so obdelana v 5-7 delovni dan .Vendar zamudo dostava bi se zgodilo, kot je naš shranjevanje sprememb vsak trenutek. 5. Mednarodni prevoz, je treba dolgo časa, prosimo, bodite potrpežljivi, mi bo zaprto za nego najnovejše dinamične informacije, parcela lahko nenamerno škodo, vključno z poravnavanje, in celo izgubljeno, prosimo za razumevanje!Če niste prejeli vaš paket,ali je paket poškodovan,ali so v proizvode z napako, prosimo, da nam nekaj slik, kot dokaz, če dejstvo je, res, bomo ponovno poslati nov izdelek za vas.Vse zahteve, prosimo, povejte nam pred parceli pošiljanje, ker ko parceli pošiljanje, ne moremo nič spremeniti!Nudimo brezplačno dostavo je Kitajska post air mail, hvala . 6. Ker dostaviti stroškov je zelo drago, ponavadi to ni vredno, da se vrnete izdelkov, če ste izbrali napačno velikost, ali ne všeč, običajno svetujemo vam, da ga lahko prodajo svojega prijatelja, ali kot darilo poslali na vaš prijatelji, hvala vam. 7.Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.To je osnovna dolžnost državljanov, da plačujejo davke v skladu z lokalno zakonodajo.Prosimo, plačilo carinskih dajatev v skladu z lokalno politiko.Hvala! 8.Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.Pišite nam, če vas niso, niso zadovoljni s točko, ko ga prejmete.Vse emalls bo treba odgovoriti v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor.vljudno prosim ponovno poslali vaše emall in mi odgovorijo, da boste čim prej.