10Pcs pozlačeno 24K Banana Svečke pravim Kotom 4 mm Banana Vtič Za Video Zvočniški Adapter Avdio Žice Kabel Priključek niz

Oznake: polje zvočnik priključek, banana priključek, banana vtičnica, priključek žice, zvočni vtič, fisual banana čepi, banana vtič priključek, portabl zvočnik, linaro, banana ženske.

• Številka Modela: 4 mm banana vtič
  • Feature2: Banana Vtič Pravim Kotom Video Zvočniški Adapter
  • barve: Rdeče, črno srebrna zlata
  • Vrsta: banana čepi
  • Velikost: 4 mm
  • Spol: Moški
  • Feature1: Banana Priključki
  • Priključek: 4 mm Banana Moški Žice, Priključki
  • Feature3: zvočnik banana vtič
  • zaklepanje: Dvojno vijaki zaklepanje
  • Slog: L Vrsta / Desni Kotni
  • Feature4: Pozlačeni L Oblike, 4 mm Banana Vtič
  • Material: Baker&Aluminija

1. Popolnoma nova in visoke kakovosti, čisti baker zlato plating design 2. Dvojno vijake na daljavo, brez robljenjem ali spajkanje 3. Pogosto uporablja, da se zagotovi tesnejšo povezavo zvočnika žice vezave post v zadnji zvočnik ali v zadnji avdio sprejemnik 4. Ustvarite svoj visoke kakovosti polnilnik kartice s temi pozlačeni 4 mm banana vtič priključki 5. Vijak na strani fizično varuje žice v adapter in hkrati zagotavlja, električno prevodnost, brez potrebe, da spajka Opomba: Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani, ki jih povzročajo številni dejavniki.

Lisinok92
2020-12-03
Come quickly, correspond to the description. Thank you to the seller, I advise)