PX6 avtoradio 2 DIN Android 10 autoradio Za Audi A4 B6 B7 S4 B7 B6 RS4 B7 SEAT Exeo 2DIN avtomobilski stereo sistem večpredstavnostni navigacijski avdio

Oznake: avto radio, krilce seat exeo, bluetooth avto radio, audi a3, skoda yeti, 2 din radio android, 2din android radio, smartphon, 2 din radio, fm radio.

• Operacijski Sistem: Android 10.0 OS
  • CPU: PX6 A72 / PX5 A53 / MTK A7
  • Out Power: 45w
  • poseben video IZHOD: celotno AV IZHOD funkcija (neobvezno)
  • Ime Modela: W10-40053
  • Max Zunanji Pomnilnik: 512GB
  • RAM: 4G
  • OSD Jezik: Angleško Ruski Arabski Portugalske, Španske Francija Nizozemska
  • Blagovna Znamka: wondefoo
  • Din: Double Din
  • Audi Model: rs4
  • Velikost Zaslona: 7"
  • Posebne Funkcije: Podpora Can-Bus
  • Internet: Podpora 3G/4G wifi tip modem(opcija)
  • Zaslon: IPS 1024*600 HD ZASLON
  • Za Vozila Znamke/Modela: Audi
  • Element Teža: 2.48kg
  • RS4-Leto: 2008
  • Vmesnik: plug and play tip
  • Ojačevalnik IC: TDA 7851 (7851 bolje kot 7388)
  • TF/Micro SD Slot,: 2
  • Certificiranje: ROHS
  • posebno function1: uild v brezžično Caplay+ androd AUTO (neobvezno)
  • Vrsta Materiala: ABS
  • Zemljevid: BREZPLAČNO N-avitel zemljevidu ali i-go datoteke zemljevid
  • posebno function2: DSP(NEOBVEZNO)
  • Postavka Velikost: 7"
  • Napetost: 12V
  • ROM: 64 G
  • Radio IC: NXP6686 (bolje kot 7786)
  • Digital Media Format: JPEG
  • Ločljivost: 1024*600

Uporablja Modele & Letih: Za Audi A4 B6 (8E / 8H)(2000-2006) Za Audi A4 B7 (8E / 8H)(2004-2008) Za Audi S4 B7 (8E / 8H) (2005-2008) Za Audi S4 B6 (8E / 8H)(2003-2005) Za Audi RS4 (2002 -2008) Za Audi RS4 B7 (8E) (2006-2008) Za Audi Seat Exeo(2008-2012) Čeprav smo naredili vse, da zagotovi ta enota bo združljiv z navedenih vozil, prosimo, preverite leto, dimenzije in oblike sredinske konzole vašega vozila pred nakupom. 1.DARILO=tools+MIC+ kopija datoteke zemljevida GPS, ki znotraj(lahko uporabite gps neposredno, ne vključujejo zemljevid kartica) .

2. Imamo ruske Španija Poljska skladišče, če kupite izdelek iz te skladišču ne carinske pristojbine ne DAVEK, pristojbino, in ne katero koli drugo plačilo , in boste prejeli paket 3-7daysif ni poseben pogoj.In oversea izdelek, ceno, ki je nižja kot kitajski izdelek, cena , tako da izberejo te skladišče izdelek je boljša izbira za vas.

PX6 PX6 je najbolje čip na trgu trenutno deluje najhitreje od vseh drugih vrst.ANTUTU rezultat je 160770, kar je bolje kot 9853 4G+64 G, PX5, in vse druge 4+64 G tip na trgu.V primerjavi z drugimi tipa fo radio, PX6 radio lahko naložite več vrst android APLIKACIJ iz android market, in APP, ki lahko delujejo bolje.

Na klopi pomeni, da lahko namestite naš radio.Križ pomeni, da ne more biti nameščen, radio velikost se razlikuje z naše proizvodnje.Če ste še vedno nejasno, prosim, pustite sporočilo na naš oddelek za podporo strankam.Pomagali vam bomo.

Celotno AV izhodna funkcija Ta radio je polno AV izhod funkcija (neobvezno), to funkcijo bo prinesla veliko zabave za otroke in družino, ki so v zadnji sedež na dolgo potovanje.Lahko gledajo TV, filmi, risanke, Youtube video,MV in drugi video posnetki.Na trgu , najbolj trgovina radii nimajo AV izhod funkcija.

Izgradnjo brezžičnega CAPLAY Ta radio vključujejo Izgradnjo brezžičnega CAPLAY in android AUTO funkcije(opcija).Ko se povežete vaš mobilni telefon in radio prek ZIINK aplikacijo, Nato pa lahko nadzirate vaš mobilni telefon za naš radio zaslonu.Lahko opravite telefonski klic, poslušanje mobilnega telefona, glasbe in preverite,ali je mobilni telefon datoteko na radijski zaslon.

Čipi Radio uporabi najboljši radio čip-NXP6686 in najboljši ojačevalnik čip-TDA7851L.NXP6686 čip je najboljši radio čip, in bolje than7708,6851 in vseh drugih radijskih čip.to je najboljši radio čip na trgu trenutno.Dober radio čip bi radijski signal močnejši.TDA7851L je najbolje amplfier IC na trgu trenutno.To je bolje kot 7388 in vse ostale.To naredi avto kakovost zvoka biti boljši od drugih radijskih tipa.Če potrebujete najboljšo kakovost zvoka , vam predlagamo, da izberete DSP funkcije preveč, DSP je digitalni ojačevalnik sistem, ki zagotavlja najboljši zvok quatity.

DSP DSP je digitalni ojačevalnik sistema, ki ga uporabljate digitalni signal, da bo avtomobilski zvočni quatity bolje kot prej.PX5 in PX6 DSP je najboljši DSP na trgu, v bistvu, prosimo, ne skrbi EQ količina, prosimo, menijo naši px5/px6 radio kakovost zvoka je zelo dobra.PX5/PX6 DSP vključuje več strani, lahko nastavite veliko parametrov, kot si želijo ,prosimo, glejte spodaj strani.

DVR Naše dvr je res Full HD 1080P DVR.To je dobro night vision funkcijo in ADAS funkcijo.Spodaj je res fotografija naše DVR.

AHD Naša trgovina vse 4G+64 G radii podpiranje AHD 1280*720P kamera, digitalni fotoaparat je izbirna funkcija, če je potrebno, lahko z gumbom pod fotografijo in jo kupite z radio skupaj

Usmerjanje kolo nadzorno funkcijo Vsi radii v naši trgovini so podpora usmerjanje kolo nadzorno funkcijo.Na usmerjanje vrtljivi gumbi za svoj avto lahko nadzor naš radio po namestitvi radio. (vendar usmerjanje kolo strani je prazen običajno.Če si upam videti aoo gumbi v usmerjanje kolo strani , lahko samo priključite KLJUČ linije za avto usmerjanje kolesa linije , potem boste videli, vse usmerjanje vrtljivi gumbi v stran) Če usmerjanje vrtljivi gumbi dosen ne deluje , prosim, ne skrbi , in ne spora, prosim, pustite sporočilo, da nas, pomagali vam bomo, da bi bilo delo 100%.

APP Naš radio lahko prenesete vsak vrste android APP, na primer FACEBOOK, Youtube, Google zemljevid, Google store, OUTLOOK,...ect.Veliko android APP je lahko nameščena za ta radio in lahko dobro deluje, (Remindign: če potrebujete velik APP, kot so Živo APP, da bo treba zelo velik RAM in ROM.Predlagamo vam, da kupite večji CPU in RAM ROM radio tipa.Če vaše APLIKACIJE potrebujejo zelo veliko RAM-a, radia, lahko deluje zelo dobro.)

Hitro Navigacijo Ta radio lahko namestite vse vrste zemljevid, I-GO,N-avitel, W-azé, s-ygic...ect.Lahko namestite katero koli karto, da radio kot želite.In to podporo za google zemljevid preveč,lahko namestite zemljevid google app in povezavo omrežja, nato ga lahko uporabite.Bomo namestiti prost zemljevid za radio, preden ga pošljete na vas , če vam je všeč, lahko uporabite tudi neposredno, če vam ni všeč , jo lahko namestite nov zemljevid, če želite radio, kot želite.

Mixedboii93
2020-09-11
Arrived well thank you very good
Jan Herrk
2020-11-01
The tape recorder arrived in two days in Russia. Installation is quite simple, you need to throw one power wire and connect the CANbus adapter, so will the amplifier and all the speakers. Remove the DSP app to adjust the sound, after it starts the radio without God brakes. I first almost threw it out the window, I have an option for 2 GB of memory. Deleted this DSP app and all unnecessary apps. I need only radio, Yandex music and Yandex Navigator. And everything began to work perfectly! And wifi stopped falling. The only jamb-badly catches the cellular network, tracks load with difficulty. In general, a good radio, but I do not advise you to take an option with 2 GB of memory, it is not enough.