Prvotni Mi Yeelight Brezžični Polnilnik z LED Nočna Lučka Magnetna Privlačnost Hitro Polnjenje Za iphone, Samsung Huawei Xiaomi

Oznake: xiaomi yeelight 3, bluetooth lučka xiaomi, 1SE, xiaomi ceil, xiaomi mi smart motike, original xiaomi yeelight ambient lučka, yeelight senzor evropi, xiaomi yeelight kvadratnih noč svetlobe, žarnica mijia, baseus svetlobe brezžični polnilnik.

• Postavka Vrsta: nočne luči
  • Je Na Baterije, Vključene: Da,
  • Vir Svetlobe: LED Žarnice
  • Moč: 6-10W
  • Vrsta Baterije: LITIJ-IONSKA
  • Napetost: 5V
  • Certificiranje: CCC
  • Številka Modela: YLWCNL
  • Proizvodnja Električne Energije: Dotik
  • Oblika: KROG
  • Je Svetil Vključeni: Da,
  • Vrsta: Nočna Lučka
  • Je Baterije Potrebno: No
  • Vir Napajanja: DC
  • Blagovna Znamka: Yeelight
  • Uporaba: V sili
  • Telo Material: ABS

Podpira Brezžični Hitro Polnjenje: Za samsung :S9/S8/S8+/S7/S7 edge/S6 robu+/Opomba 5 Podpirajo Brezžično Polnjenje : Za iphone8/iphone8 Plus/iphoneX/iphone XR/iphone XS/iphone XS Max Za Samsung :S6/S6 rob Za Nokia :Lumia920/Lumia930/Lumia928/Lumia1520/Lumia Icom(929)/BH - 220Lumia830/Lumia735/Lumia822/Lumia929 Za Google:Nexus4/Nexus5/Nexus6/Nexus7HD Za HTC:Droid DNA(različica ZDA)/Metulj(različica ZDA)/neverjetno 4G, LTE/8X/8XT Za LG:G6(ZDA različica)/D1L/LTE2/G2/G3/ G Pro/AS870 Za Sharpe:SH-07D/SH-04D/SH-13C Za Sony:Z2/SONY Z3V/Philips X723/HaikeX1/etc Za Xiaomi: Mešanica 2S / Mix3 Za Huawei : Mate 20 Pro Za druge blagovne znamke : Motola droid5/Yota phone2/ZTE Grand S EXT/Blackberry Z30 Znamka: Yeelight Shell Barve: Bela Material: ABS+PC Baterija: 500mAh Litij-Polimer Baterija Vhod; 5V 2A / 9V 2A Izhod: 5V MAX 5W/ 9V 10W MAX Funkcije: Brezžični mobilni telefon hitro polnjenje + night light osvetlitev, ena stvar, blago z dvojno rabo.Veliko vrednost: Yeelight brezžično polnjenje noč svetlobe inovativno združuje noč svetlobe z mobilnim telefonom brezžični hitro polnjenje, eno stran podpira mobilni telefon, brezžični hitro polnjenje, ki je dal To je polno polnjenje, odpravlja težave z ročno delovanje, in ločeno magnetni noč svetlobe na drugi strani zagotavlja s toplo svetlobo.Inteligentno brezžično omrežje, hitro polnjenje, podpira različne naprave za hitro polnjenje: Yeelight brezžično polnjenje noč svetlobe, z uporabo uvoženih čipov, ki uporabljajo brezžično omrežje, hitro polnjenje tehnologija, inteligentna združljivost, kar mobilni telefon polnjenje bolj priročno, Brezžično omrežje, hitro polnjenje design, varno in stabilno: Yoelight neomejeno polnjenje noč svetlobe, matične plošče, varnostni načrt z prekoračitev zaščito in toka in napetosti uredbe design, prenapetostna zaščita, polnjenje nasveti, tujka ugotavljanje, zagotavljanje polnjenje varnosti, lahko na tipke, škarje itd.Samodejna identifikacija kovinskih materialov, samodejni vklop-izklop za zunanje predmete, preprečevanje tveganj za varnost, Izmenljive magnetni noč svetlobe: poleg zmogljivo brezžično polnjenje funkcije na levi strani, magnetni noč svetlobo na desni strani je tudi poln čar, nočne luči je mogoče ločiti od magnetne načrt, po ločitvi se Lahko zanesejo na magnetnih adsorpcijo na površini gospodinjski aparati Toplo in toplo rumeno luč, ki daje noč toplo guardian, z 2700 toplo bela, udobno in toplo svetlobo, barvo Patentirana magnetni položaja, avtomatsko nočno polnjenje majhnih noč svetlobe: patentiran magnetni položaja design, 180° magnetni poravnavo, brezžično polnjenje odbor lahko zaračuna noč svetlobe, 3-4 ur polnjenja, topla rumena lučka neprekinjeno osvetlitev čas do 24 ur, hladne bele svetlobe, ki lahko traja do 11 ur Paketu: 1 x Yeelight Brezžični Polnilnik z LED Nočna Lučka

Brezžični mobilni telefon hitro polnjenje + night light osvetlitev

Yeelight brezžično polnjenje noč svetlobe inovativno združuje noč svetlobe z mobilnim telefonom brezžični hitro polnjenje.

------

Smart wireless hitro polnjenje, podporo več naprav za hitro polnjenje

Yeelight brezžično polnjenje noč svetlobe, z uporabo uvoženih čipov, ki uporabljajo brezžično omrežje, hitro polnjenje tehnologija, inteligentna združljivost, kar mobilni telefon polnjenje bolj priročno.

------

Brezžični hitro polnjenje design, varen in zanesljiv

Yeelight brezžično polnjenje noč sveti, matične plošče, varnost design uporablja prekoračitev zaščito in toka in napetosti uredbe načrta zagotovi polnjenje varnost.To lahko samodejno prepoznal, kovinski materiali, kot so ključi in škarje, in samodejno cut off napajanje za zunanje predmete, da bi se izognili morebitnim nevarnostmi.

Odstranljiva magnetni noč svetlobe

Mala nočna lučka je mogoče ločiti in magnetno zasnovan, in lahko magnetno adsorbira na površini doma naprave po ločitvi.

------

Toplo in toplo rumeno luč, za zaščito toplo noč

Z 2700 toplo lahka, udobna in topla svetloba barvno temperaturo, da ne bo bleščečih občutek ponoči.

------

Patentirana magnetni položaja, avtomatska nočna lučka za polnjenje

Sprejme patentirana magnetni položaja design, 180 stopinj magnetni poravnavo.Ob istem času, brezžično polnjenje pad lahko zaračuna noč svetlobe.Z obtožbo 3-4 ure, toplo rumeno luč traja 24 ur, in toplo belo svetlobo traja 11 ur.

------

Minimalističen design, daje stresa druženje

Zunanjost je preprost slog oblikovanja in usklajeno beli barvi, je vsestranski.Se postavi na pult in ni tako pretirana male okraske.