NOVA ruska NOVO Tipkovnico ZA LENOVO G500 G510 G505 G700 G710 G500A G700A G710A G505A RU laptop tipkovnici (NE PRILEGAJO G500S)

Oznake: z510, tipkovnica mechan, g63, telo lenovo g505, igra prenosni računalnik, T430, kawaii keycap, Prenosni računalnik, teclados mecanicos, ruski slog.

• STANDARD: Ruski Standardni
  • Certificiranje: NOBEN
  • Blagovna Znamka: COMOLADO
  • Številka Modela: G500 G510 G505 G700 G710 G500A G700A G710A G505A
  • Združljiv Blagovne Znamke: Lenovo

jezik:ruščina

barva: črna

Garancija:180days

Pogoj:Nova

Nakup:

1, smo običajno ladja v roku 24 ur po preverjanju (razen ob vikendih, razen praznikov).Če ga želite spremeniti, naslov, informacije, prosimo, da nam sporočilo.

2, Naša cena (tovorni) ne vključuje nobenih tarif ali drugih davkov; če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na lokalne navade preden se odločite za nakup blaga

3, prevoz skozi ePacket, Drustvo-zvezda.si Standardne Dostave, SF eParcel, EMS, DHL, UPS ipd., kupci lahko izberejo ustrezen način prevoza.

Garancija Opis:

1. Trgovina, prodaja trgovskega blaga tipkovnico, fan razred garancijski rok je tri mesece, v lupini, zaslon gred je krhko kos brez garancijskega obdobja.

politika vračanja:

1, vse vrnitev tovora, ki jih ustvari kupec plačati, prodajalec pošlje blago, ki jih povzroča vrnitev).

2, kupci vrnitev okrepljeno embalaže za zagotovitev, da se vrne blago, nepoškodovano.

Serebryakov Kirill
2020-09-29
The quality is good, the delivery is fast, the gaps around the perimeter are present (Lenovo G510), but not critical. Seller recommend.
Tatsemina
2020-10-07
Ordered on September 23, received October 07. Super speed delivery. Matching Description 100%. Quality is good. Packing is adequate. But there is a question about the mounting sleeve. I recommend this product and store, but the marriage or inattention of the Packer-I will not say. After installation in the laptop-additional. Review the keyboard and bent sleeve.