Magic Art Slikarstvo obrti otroci igrače za otroke risanje izobraževalne igrače, Materiala obrti otroci igrače za dekleta igrače za otroke 46

Oznake: xs max epoksi pokrov, xs max stekla krog, renualt megane led, renthal verigo, prenova silicij, xs max slušni aparat, renthal ročaj pad, xs max marmorja kože, najem smešno glasbeni.

• Razvrstitev: Barve Učenje Zvezek/Kolorit Zvezek
  • Igrače za otroke: Risanje
  • Vrsta: Risalno Desko
  • Starostni Razpon: > 3 let
  • Blagovna Znamka: Svetlo lupino
  • Opozorilo: hranite stran od ognja
  • Številka Modela: 20946
  • Spol: Unisex
  • Material: Papir
  • Izobraževalne: igrače za dekleta
  • slikarstvo: Obrti otroci

Informacije o izdelku

Ime Izdelka: Magic Art Slikarstvo Značilnosti izdelka: Trganje in prilepite brez lepilo, škarje Primerna starost: nad 3 let

Seznam Izdelkov

Lepe risanke sklop: modeliranje kartice*12, 30 čarobno prenos dokumentov, bambusove palice*3, foto album*1 Fantasy risanka sklop: modeliranje*kartica 9, 30 čarobno prenos dokumentov, bambusove palice*3, foto album*1 Živali sklop: modeliranje*kartica 12, 30 čarobno prenos dokumentov, bambusove palice*3, foto album*1 Raj sklop: modeliranje kartice*15, 30 čarobno prenos dokumentov, bambusove palice*3, foto album*1

Magic art slikarstvo

Starš-otrok interakcije, preprosta in zabavna, bogate stil

opomba!

Na pravilen način, da prilepite čarobno prenos papir, pazite, da ne prilepite je nazaj!

Proizvodni koraki

1. Strganje nalepke s bambusa palico 2. Stick čarobno papir za prenos na karton z nekaj prstov 3. Odkriti čarobni papir za prenos 4. Še prejšnji korak, dokler delo ni dokončano opomba!Del brez rezalne linije ni potrebno, da se odkrijejo!Ni potrebe, da barvo, kjer ni rezanje!

Izdelek parameter

Ime Izdelka: Magic Princesa Obleko Izdelek slog: 12 modelov pošiljajo naključno Vrsta izdelka: DIY ročno

Proizvodni koraki

1. Vzemite ven material in narežemo na krilo na primerno dolžino 2. Uporabite obojestranski lepilni trak lepilo krilo položaj 3. Prilepite krilo plast za plastjo 4. Vzemite ven kristalno diamond 5. Prilepite kristalno diamant na krilo 6. Končal

informacije o izdelku

Ime Izdelka: Barvita Diamond Nalepke Kategorija izdelka: DIY priročnik Teža izdelka: 288g Izdelek pribor: barvit mozaik, svetlo diamant, barvni kartici Primerna za 3 let in zgoraj Priporočljivo razlog: ročno izvajanje otrokovo celovito usklajevanje sposobnost, razvoj možganov, naj možganov mislim, okreten!