Original Za Huawei nova 5T YAL-L21 YAL-L61 YAL-L71 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine zamenjava Za huawei Nova 5t

Oznake: lcd yal l21, hrbtni pokrovček huawei nova 5t, huawei nova 2 plus lcd zaslon, zaslon za huawei nova 3, yal l21, okvir čast 20, huawei nova 5t zaslon, lcd 5t original, prikaz yal l21, huawei p30 lcd okvirju.

• Postavka Stanje: Nova
  • Brezplačno Darilo: Orodja
  • Paket: Anti-statični vrečko + mehurček vrečko + pena polje
  • Ločljivost: 1080 x 2340
  • rok dobave: 1-3 Dni po Plačilu
  • Vrsta: LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
  • Kakovost: 100% test delo
  • Številka Modela: Za Huawei Nova 5T
  • Material: IPS
  • Garancijski Rok: Ni nameščen za 6 mesecev
  • Velikost: 6.26-inch
  • Zaslon Na Dotik Tip: Kapacitivni Zaslon
  • Zaslon: > 3"
  • Blagovna Znamka: XCZJ
  • Združljiv Blagovne Znamke: Huawei
  • LCD Kit: Da,

Spoštovani kupec, Prosimo, pustite nam sporočilo, da pojasnite, kateri deli, ki jih iščete.Naša ekipa zagotavlja kakovostne izdelke po najboljši ceni, in obljubimo, da vsak cent, ki ga porabite za blago, ki je vredno, ne ponaredki.Če imate velik naročilu, prosimo, obrnite na nas in vam bomo najboljše popust.

kakovost izdelka:Čisto nov original

LCD + 10 točke dotik,100% test

delo

Detial Kažejo Vrsto: Mobilni telefon, Lcd(zaslon LCD+Touch screen) Številka Modela: Za Huawei Nova 5T Združljiv blagovne Znamke : Za Huawei Barve: Black Brez Okvirja ,Black Z Okvirjem,Modra Z Okvirjem , Bele Z Okvirjem , Zelena Z Okvirjem Cena: Tovarniško Ceno Proizvodov, Vključno z 1 x Zaslon LCD Z, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora Za Huawei Nova 5T 1 x Orodja (8 1) 1 x paket polje Prosimo, dodati element na seznam želja in dodaj povezavo do trgovine, na moji najljubši trgovini , prosim, vas prosimo, da stik z nami, če želite, big nalogov , vam lahko damo popust !!!mi vam lahko pomaga najti svojo želim predmete v trgovini na debelo Trg, in Prosim, pošljite podroben seznam za nas.

Aangelet
2020-11-25