1pc Septum Forcep iz Nerjavečega jekla iglo objemka, iz nerjavnega jekla, body piercing orodje strokovno punkcijo orodje za obrvi piere

Oznake: jambor rotacijski tattoo pero kit, komplet bory piercing, polo nogavic, ponaredek septum, začasni tattoo, nastavite tatoo, xyz, ponaredek podkve septum piercing, dragonhawk tatoo, obrvi plier.

• Vrsta: Tatoo Kompleti
  • Številka Modela: PGJ-009

Upam, da vam bo všeč, dobrodošli, da Kupi zdaj

Značilnosti Barva: Kot slike prikazujejo Material: Nerjaveče jeklo Velikost(L x W): O za 16,5 x 8 cm Konverzije: 1 cm = 0.394 palčni Description 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.Strokovno enkratno uporabo in anti-alergijsko.Kirurškega nerjavečega jekla.Priročno in ne okužbe Paket 1 kos Piercing Orodje STORITEV Vroče prodajajo izdelke iz najboljših prodajalcev Vsi nalogi, poslani iz Drustvo-zvezda.si skladišča v roku 24 ur Namenske storitve za stranke PAKIRANJE IN DOSTAVA JAMSTVA Uživajo mir uma z Drustvo-zvezda.si vrat do vrat embalažo in transportno zaščito SVETOVNE PRODAJE VODI izdelki so po vsem svetu v 150 državah

Sxtudiomr
2020-12-15
Maybe something hard
Drewvone
2020-11-30
I never get there! And it comes out as a delivered product.
Kapstroypto
2020-10-28
To Ukraine for a month and a half, all the norms, steel is steel, clamp is clamp) finally without osechek I will beat septum)))