Strani Glavne Krtačo Filtri Rag Mop za XIAOMI Mijia 1nd 2. Mi doma Roborock S50 S55 S5 1S

Oznake: roborock s50, mi robot vacuum sdjqr02rr, ikohs netbot s18, xiomi vacum čistilo 1s, 360 s5 krtačo, čopič za robot sesalnik deebot, roborock s5 max kože, filter za sesalnik xiaomi mijia, xiaomi mi robot vacuum mop krpo, 360 s5 sesalnik.

• Številka Modela: Sesalnik Deli
  • Vakuumski Del Vrsta: Filtri

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } DIOD: 6Pcs/Set

Kaj boste dobili, so prikazani v slikah, prosimo, preverite slike premislite, preden vaš nakup.

Združljiv Z: Za Xiaomi Roborock Robot S50 S55 S5 1S

Visoke kakovosti oprema komplet za zamenjavo

Glavne Krtače

Plavajoče strukture, globinsko čiščenje; Najlonsko krtačo, to ne bo nič tla; Snemljiv design, enostaven za čiščenje;v trajno uporabo.

Strani Ščetke

čopič, da ne bo nič tla in pohištvo

Edinstven design, enostaven za zbiranje lase

trajno v nas

Filter(Stroj)

Filter za prah, da bi to preprečili vstop v notranjost naprave in poškodovala stroj.

barva:Črna + bela + oranžna

Material:ABS

Vsebina Paketa:

1*Glavna Krtača

1*rag

2*Filter

2*Side Brush

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.