DIY Preproga Preproga Cut Nezakonitih Svile Zanke Vrata, Vhod Zunanji Stopala Preproga Parcelo Vzorec Non-slip Nepremočljiva Mat Preprogo

Oznake: heksagonova set, preproga kuhinja, za mat, bar mat gume, 160x230 preprogo, preproga vrata, preproge v spalnici, preproga pvc, preproga na prostem, sadje brisačo.

• Vzorec Tipa: GEOMETRIJSKI
  • vzorec: TISKANE
  • Preproga Prodaja: Končal Preprogo (kos)
  • Funkcija: Anti-Slip
  • Specifikacija: Rectangle
  • Tehnika: Stroj, Ki
  • Številka Modela: Vrata Mat 066
  • Design: Kilim
  • Uporaba: Avto
  • Starostna Skupina: Odrasli
  • Slog: Sodobno
  • Material: PVC

PVC Preproga Preproga Skandinavski Slog Svile Zanke Stopala Gospodinjski Mat Preproga v Dnevni Sobi, Kuhinjo, Hodnik Vhod Tla Prostem Doormats

OPIS IZDELKA: -100% popolnoma nova in visoke kakovosti. -Ki jo PVC materiala, neškodljiva za človeško telo. -Najboljše darilo za družino, pomaga ustvariti lepo in udobno, domače življenje.

TOPLO POZIV:

-So novi proizvodi, če se počutite nekaj vonj samo prosim, prezračevanje izdelka za nekaj časa. -Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje. -Zaradi razlike med svetlobo in zaslon za nastavitev, barve, videti drugačen, malo iz slike. *Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja, vam bomo poskušali naše najboljše, da vam služijo.Hvala!

Elviselvis130
2020-10-25
Mat Super delivery by courier to door. Thank you for the gift♥& Middot;
Praskoviyafat9rr
2020-12-18
Delivery month. Courier to door. Beautiful mat, cut easily. Very soft. There is a smell, but it is weathered.