2pcs Za Titleist Scotty Cameron Zadek In Squaerback Newport M1 Newport M2 Golf Putters Uteži 10g/15g/20 g/25 g/30g/35 g/40g

Oznake: čeprkati golf, klub golf, titleist golf, edinstven palico zajema, vintage scotty cameron putters, vijolična headcover, golf klub zajema headcovers set, Čeprkati, m2 ssd, oda golf palico kritje.

• V 20 g true teža: o 17-18g.
  • Material: Kovine.
  • 10 g,15 g,20 g: iz nerjavečega jekla.
  • Številka Modela: 1 Par Golf Uteži.
  • Teža: 10g,15g,20g,25g,30g,35g,40g.
  • 25 g,30 g,35 g,40 g: Volfram Jekla
  • Blagovna Znamka: gohantee
  • barve: Rdeče.
  • Opomba: To bo imelo 2-3g napako.
  • Količina: 2 Kos/Par.

Lastnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.Združljiv z Titleist scotty cameron zadek in squaerback Newport M1,Newport M2 putters.Opomba:To je generična uteži.NI bila vložena, ki jih za Titleist ali za Scotty Cameron.Prosimo, potrdite, te uteži lahko fit vaš palico pred oddajo ponudbe.Barva:Rdeča.Material: 10 g,15 g,20 g:Nerjaveče Jeklo. 25 g,30 g,35 g,40 g:Volfram Jekla.Teža:10 g,15 g,20 g,25 g,30 g,35 g,40 g. 1 Par Golf Uteži.Opomba: realne barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

Package Seznam: Golf Uteži X 1 Par/ 2Pcs

Opomba: NE, trgovina na Drobno Polje.Pakirano Varno v Mehurček Vrečko.

Dostava Politike

Mi Ladje po vsem Svetu.

Mi ladja v alipay potrdil naslov SAMO.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v alipay se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.

Postavka bomo poslali po Zračni pošti v roku 24-48 poslovne ur po prejemu plačila potrdijo (razen vikend & holiday).

Dobavni rok je samo ocenjeni in niso zagotovljena.Če ne dobite izdelek po 60 dneh , se obrnite na nas za reševanje.

Za večino nakupov, mase nad 2 kg, vam lahko ponudi EXPRESS način, kot je opisano spodaj:

EMS ponavadi traja 7-10 delovnih dni, da pridejo.

DHL, UPS, FedEx, TNT ponavadi traja 5-8 delovnih dni, da pridejo.

Način Plačila

Sprejemamo Alipay.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Najboljši način je neposredno online plačila, lahko izberete sami.Če želite, druge plačilne pogoje, vas prosimo, da nam vedeti, preden boste kraj, da.

Plačilo mora biti plačan v roku 7 delovnih dni po dajanju vaše naročilo, ali bo naročilo neveljavno ali preklicano s sistem.

Če ste kupili več predmetov iz mene, lahko pošlji mi eno plačilo za vse elemente, namesto plačevanja za posamično.Ko kliknete Plačati Sedaj gumb, vam bo sistem samodejno ugotoviti, če obstajajo druge elemente, ki ste jih kupili od nas in bo združite, jih na vaš pregled.

Politika Vračanja

Vse prodaje se štejejo za dokončne.

Če blago prejeli poškodovan v dolgo tranzitu, prosimo, obrnite na nas prosto.Vam bo dal zadovoljivo rešitev ASAP.

Če drugega razloga želite, da jih pošlje nazaj k nam, boste odgovorni za vračanje, ladijski promet pristojbina in mi bomo poslali nadomestno po prejemu vrnjenega artikla.

Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije prejemu vašega očiščeno polno plačilo.Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, po njegovem prejemu.

Če ste nezadovoljni iz kakršnih koli razlogov, prosimo, da ne bo hitro zapustiti NIZKO DSR (MANJ kot PET ZVEZDIC) ali Nevtralna/Negativne Povratne informacije.Samo stik z nami za reševanje v vsakem trenutku.Bomo poskusili najboljši, da vam najboljšo rešitev ASAP.Prosimo, bodite prepričani z nami.

Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj, da samo, če se strinjate z vsemi pogoji.

Stik Z Nami

E-pošta/Drustvo-zvezda.si sporočilo je prednost naše storitve za stranke..

Če ne dobite odgovor v roku 1-2 delovnih dni, prosimo, preverite vašo Moja Sporočila, v primeru, da vaš e-poštni ponudnik ima preveč agresivno spam filter blokira Drustvo-zvezda.si je e-pošte.Prosim, pišite ZNOVA.

Kseniyaovsyukova
2020-09-19
Arrived as described, thanks!
Mileshina0560
2020-09-08