Vrt G Lomni Mikro Brizgalke, z Moško Nit Sadje, Nejasnost Sprinkler Mikro jet, Nejasnost Toplogrednih Namakanje 1000 Kos

Oznake: toplogrednih vode, priključek za kapljično namakanje, xiaomi hipee smart zdravje čarovnik, kapljično cev, hp jet 1000, razprševanje vode, kapljanja vode, vrt brizgalk, mikro brizgalk, 360 mikro brizgalk.

• Vrsta: Brizgalk
  • Blagovna Znamka: Govori-Zadovoljen
  • Tlak: 1.5-3.0 bar
  • barve: črna
  • Uporabite za: Vrtovi, Rastlinjaki, Travnik Namakanje, Namakanje Kmetijskih
  • Številka Modela: 10742
  • Spray radij: približno 1m
  • Brizganje kota:
  • Ime: 360 Kota Lomom šoba
  • Povezava velikost: 4,5 mm moški navoj
  • Material: Inženirske Plastike
  • Pretok: 30-50 L/H
  • Povezovanje: pe cevi
  • Brizgalke Tipa: Lom šoba

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Barva: Črna Specifikacija: Delovni tlak:1.5-3,0 kg Pretok:od 30-50 L/H Spray premer:Približno 1m Povezavo Za : PE cevi Embalaža:1000Pcs Funkcije: Sadje in zelenjava shed "scatter" (atomizacijo šoba lomom šoba toplogrednih laboratorij mikro - sprinkler šoba za namakanje oprema.Kot nalašč za namakanje vaš cvet, rastline, trave.Enostavna namestitev, voda-varčevanje uspešnosti.Voda je na splošno uporablja nizkega tlaka.Skupno gospodinjstvo tlak vode, da izpolnjujejo svoje delo.Trpežne in dolgo življenjsko dobo, ki so splošno sprejeti s strani uporabnikov.

Opomba

Je ročno merjenje je lahko 1-2 mm napako.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Dostava ◆ Smo običajno ladja vaše naročilo v roku 48 ur po tem, ko prejmemo vaše plačilo.

◆ Čas dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov, to ponavadi traja 10-30 dni po navadni pošti(Drustvo-zvezda.si Standardne Dostave,epacket,kitajska post air mail itd.).

◆ Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Če vaš nakup zaščito čas teče ven, vendar še vedno ni prejela element, prosimo, obrnite na nas in pomagali vam bomo, da se razširi Zaščitna času naročila.

1. Če ste zadovoljni z našimi predmetov in naših storitev, vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas positiver povratne informacije s 5 zvezdic. 2. Če imate kakršne koli težave,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da se rešitev.Moramo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala.