DIY Kroglice za Nakit, Izdelava Funt-Srebrni-Nakit Kave Odvisnik Visijo Čar Noge Čare Srebro 925 Berloque Perles Ženske

Oznake: 3 stopnje stekla krog, 3 leta živali knjiga, 3 leta gledam dekleta, 3 nepremočljiva ventil, 3 nastavite ženske pozimi, 3 strani ščetko sonic, 3 jeklene torto plesni, 30 cm kitare kabel, 3 žice kabla 100 m.

• Funkcije: Naredi sam, Zapestnico, Obesek
  • Fine ali Moda: Fine
  • Številka Modela: 13FL667
  • barve: 100% 925 sterling srebro Berloque
  • stanje: Kroglice za nakit, izdelava
  • Uporaba: sterling srebrni nakit kot darilo
  • Kovine Tipa: SREBRNA
  • Številka Potrdila: N/A
  • Postavka Višina: N/A
  • Vrsto Certifikata: GDTC
  • Element Teža: 3g
  • Glavni Kamen: NOBEN
  • Materiali: 100% funt-srebrni-NAKIT
  • Blagovna Znamka: CKK
  • Postavka Obliko: Okroglo Obliko
  • Postavka Vrsta: verodostojno 925 sterling srebro čar kroglice

Smo strokovni proizvodnji 925 sterling srebrni biseri(čare) v Shenzhenu na Kitajskem.Vse kroglice(čare) so izdelane tako, da 925 sterling silver ( podpora test) .Prodajamo vse predmete na visoki kakovosti z najnižjo ceno.imamo veliko predmetov, prosim, začnite pick up vaš najljubši kroglice in čare v naši trgovini creat svoj stil nakit.

Proizvodnja Podrobnosti

Logotip: S925

Meterial: 100% 925 Sterling Silver(Solid Silver)

DIY Kroglice za Nakit, Izdelava

-------------------------------------------------------------------- ----------------------------------- O Ladijski:

1/ Mi ladje vseh naših predmetov po vsem svetu v roku 48 ur po EMS/DHL/UPS ali Kitajska Post/Hongkong Post, prevozni način, je odvisna od vaše naročilo vrednost.Dobavni rok je, kot spodaj:

2/ Včasih to lahko traja tudi do 4-7 tednih zaradi strogih po meri pregled.

3/ Naša cena ne vključuje davkov, DDV, ali drugih skritih stroškov.

Načini Plačila:

Samo prepričani, da plača na nas preko Drustvo-zvezda.si Depozitni preko Visa, MasterCard, QIWI, Western Union-a in Bančnega Nakazila.Vaše plačilo je le izdal, da se nam po tem, ko boste potrdili ste prejeli blago.

Povratne Informacije & Poprodajne Storitve:

To je cenjeno, da bi lahko pustite nam pozitivnih povratnih če ste zadovoljni z določeno predmetov in storitev.Samo vas prosimo, da nas kontaktirate na prvi čas, ko izpolnjuje nobenega problema, imamo več kot deset let dragocene izkušnje in v to vložiti, kot rezultat smo lahko reši vsak problem za vas.Prosim, ne pusti negativne povratne informacije, ali odprite spora.Zaupajte nam, kakršne koli nesreče bo rešen.