POWGE 5pcs 24 Zob 3M Čas Škripec Izvrtino 5/6/6.35/8/10/12/14 mm Fit Širina 15 mm 3 M Pasu 24T 24Teeth 3M Škripec Graviranje Stroj

Oznake: 16100 ležaj, pas jermenice, gt2 30 škripec, htd 8m škripec kit, vijak t12, 8m škripec, polea, pas škripec, plastični škripec, laser škripec.

• luknja: 5/6/6.35/8/10/12/14 mm

Izvrtine Čas Škripec: 5/6/6.35/8/10/12/14 mm

Fit Širina Časovni Pas: 15 mm

Količina: 5pcs/paket

Package Seznam Vključuje Takole :

5pcs x 24 Zob 3M Aluminija Škripec 5/6/6.35/8/10/12/14 mm Izvrtina

10pcs x M5 Setscrews( Brezplačno )

1pcs x Imbus Ključ( Brezplačno )

(Opomba:Imamo veliko število parka,smo lahko inst antly dostave.

če potrebujete druge zobe HTD3M škripec, prosimo, da stik z mano, mi lahko prilagodite!)

Smo tudi prodaja 15teeth,18teeth, 20teeth,24teeth,32teeth,48teeth,72teeth,itd..HTD3M čas škripec , imamo različne izvrtine škripec.prosimo, da stik z mano, če boste morali tisti časovni pas škripec.

Glede na vaše potrebe, smo obdelave non-standard čas škripec.če imate še vedno nekaj težav,Prosimo, fell prosimo, da nas kontaktirate,mi bo odgovoril na vaša vprašanja v najkrajšem možnem času.

Kontakt: Jeanne Chen

Trademanage Številka: cn1501129346

Poslali smo vse elemente, ki so številko za sledenje, lahko preverite parceli status pravočasno.Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 48 delovnih urah po prejemu plačila (razen v soboto in nedeljo).Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni, ki jih na Kitajskem EMS, FedEx, UPS,DHL.Če potrebujete te načina ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas.

1.Samo NAS Brezplačno dostavo po Mednarodnih ePacket.Navadno 7 do 15 delovnih dni za dokončanje Dostave.

2 .Druge države, bomo poslali blaga, ki jih na Kitajskem post air mail, potrebujete več čas dostave, glede na razmere v posamezni državi, je drugačno,Ponavadi od 15 do 40 delovnih dni za dokončanje Dostave.

3.Člani Evropske Unije.Ali lahko z Bpost MiniPak EU(LVS).Navadno 7 do 15 delovnih dni za dokončanje Dostave.če potrebujete ta način dostave,prosimo, povejte nam !!

Če lahko počaka,Prosimo, da ponudbo za nakup blaga!!!Hvala

Kupci " Informacije: trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Hvala vam za vaše razumevanje.

7 Dan Zadovoljstvo Izmenjavo Jamstva:Če niste popolnoma zadovoljni z nakupom, se boste lahko vrnili k nam za takojšnjo izmenjavo ali bomo vračilo plačila.

Prosimo, upoštevajte, da vse nakupe morajo biti vrnjeni v roku 14 dni od nakupa.NI vrnitve ali exchange bo sprejeta po 14 dni od dneva nakupa.

Vključujejo vaše ime, naslov, predmet, dnevna telefon, kako ste plačali, in če ste zahtevate vračilo ali zamenjavo.

Ko bomo dobili vrnjenega artikla, bomo povračilo stranka na element je cena ( brez stroškov dostave sem in tja ).

Prosimo, razumite, da odpremo in ravnanje pristojbina ne vrača.Kupec je odgovoren za stroške dostave, nastalih dostave izdelkov nazaj.

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic

Vaše zadovoljstvo je naš največji cilj,Poskusite svoje najboljše, da reševanje težav za vas.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke

Aleks F45
2021-01-21
De bezorging nam bijna anderhalve maand omdat de verkoper niet tevreden was met de kwaliteit van de voorraad op dat moment, hij vroeg me een week te wachten op een zending van betere kwaliteit. Het was het wachten waard want de tandriemwielen die ik ontvangen heb zijn van uitstekende kwaliteit, ben er erg blij mee.