PRESEGLA HOBI Raketa 540 V4S 5.5 T 8.5 T Sensored Brushless Motor za Spremenjen Konkurence 1/10 1/12 F1 RC Avto

Oznake: brushless motor, 540 brushless, 1306 motornih, flipski, telo magnet rc, presegla hobi fan, brushless motor rc 110, f1 model, diecast f1, 540 motornih rc.

• Material: Kovine

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } PRESEGLA HOBI Raketa 540 V4S 5.5 T 8.5 T Sensored Brushless Motor za Spremenjen Konkurence 1/10 1/12 F1 RCAvto CNC Strojno obdelani Gredice T6 Aluminija Heatsink Lahko, Visoke Čistosti Bakrena Navitja Maksimalno Prevodnost

Veliko Energije, Na Primer S Spajkanjem Zavihki, Odstranljiva/Zamenljive Rotorja

Močan Sintranih Neodymium Magnetom, Natančnost Inženirstva, za Maksimalno Pretvorbo Energije

Nastavljiv Čas, ki je Združljiv s katero koli Sensored/ Sensorless ESC

Dvojni senzor vrat, IFMAR, BUČANJE Skladnosti

Motorna Vrsti: 5.5 T / T 8.5

Barva:Črna+rdeča

Material:kovina

Velikost:približno 5 x 3.6 x 1,5 cm

Vsebina Paketa:

1 * Raketni 540 V4S Sensored Brushless Motor

1 * Sensored line

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.