ZKYZWX Estetske Tiskanja Dva Kosa Trenirke Ženske Nastavite Dolg Rokav Proti-vrat Vrhovi poletje Seksi Biker Hlače Salon Obrabe Ujemanja Nizov

Oznake: bodybuilding trenirka hlače, obleka rdeče vrtnice, baga, klobuk poletje ženske, hardshell kovček, estetski set, vrečko sadja, nahrbtnik blazino, obleko poletje, mini lepota nohtov lepila.

• Dekoracijo: vzorec
  • Dolžina Obleke: Nad Kolena, Mini
  • Stil 2: moda casual sexy ulične
  • Seznam Leto / Sezono: Poletje

Velikost Prsi(cm) Pasu(cm) Bokov(cm) Dolžina(cm) CN NAS Euro S 4-6 32-34 94 64 96 45-49 M 6-8 34 Do 36 98 68 100 46-50 L 8-10 36-38 102 72 104 47-51 XL 10-12 38-40 106 76 108 48-52 XXL 12-14 40-42 110 80 112 49-53 O VELIKOSTI: 1. 1 palec=2.54 cm.Prosimo, upoštevajte velikost grafikona, da izberete velikost.Ne izberete neposredno na svoje navade.Velikost ima lahko 2-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja. 2. Če menite, težko izbrati velikost ,vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog,ampak to je za vas zgolj kot referenca.BARVA RAZLIKA: Kot vsi vemo ,v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

1.Mi ladja od ponedeljka do sobote, razen praznikov.Prosim, pustite nam sporočilo, če želite spremeniti naslov za dostavo. 2.DHL / UPS / FEDEX / TNT / traja 3-7 delovnih dni, običajno. 3. Dostava čas med prazniki (Božič, Kitajsko Novo Leto, itd.) lahko traja dlje kot običajno čas.Prosimo, dodajte še 5-10 dni zamude.

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Prosimo, kontaktirajte nas, če ste naročilo je več kot $200. Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Ko bo moje naročilo bo dobavljeno po plačilu?Običajno smo organizirali pošiljko v roku 3 dni.Včasih so lahko malo zamude zaradi slabega vremena ali nekaj nesreč, vendar moramo skupaj pošiljko v roku 7 dni.Kako sem lahko spremljali moje parcele?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Askar 0184
2020-10-18
It's definitely beautiful I want to order more thank you very much I don't delay the order much