Multi-način Točko Tipkovnico, 5-vodja Gumb Kliknite Multi-glavo Igra Samodejno Tipka za Premikanje Opeke Sprostitev Spretnost

Oznake: fidget kolesce skp, igra tetri, auto cape, tipkovnica mechan, brezžična tipkovnica, v spretnost, fundo chroma key, vodja lego, perilo chromakey, kliknite igrača.

modname=ckeditor Opomba: Ta izdelek je prilagojen izdelek, in ga ni dovoljeno, če želite preklicati naročilo po oddaji naročila.Izdelek je čisto mehanično fizično kliknite, in zvok, ki je podoben glasnosti tipkovnice.Ta izdelek je dobavljen s posebno tipkovnico, samo priključite v naši tipkovnici.Uvod 1. 5-način kliknite glavo lahko neodvisno nadzoruje, kliknite hitrosti, pritisnite čas, naključno zamudo, ali določen čas 2. Čas lahko nastavite neposredno s pomočjo našega stroja, in v priročniku je predstavljena 3. Odlično izbor materialov, kliknite glavo je industrijska-razred meri elektromagnet, število klikov, ki jih je 1 milijon+ 4. Enostavna in prilagodljiva montaža, brezplačne prilagoditev položaja, široko prilagodljivost 5. Če potrebujete 10 kanalov za nakup dveh kompletov, več in tako na Standardno konfiguracijo seznam 1. Kliknite glavo*5 2. Krmilnik *1 3. USB podatkovni kabel *1 4. Tipkovnica *1