4/5Pcs/Veliko spodnje perilo za Moške, za Moške boxer hlače Seksi, udobno, elegantno, natisnjena spodnje perilo za moške

Oznake: jocky boxershorts moški, moški slip kopalke, boksar moške spodnje perilo, boksar človek, tartan boksar moško spodnje perilo, lingery slip gej, slip seksi gej, človek, spodnje perilo, moškega spola, spodnje perilo, seksi spodnje perilo xxx.

• Spolnost: No
  • Material: Poliester
  • Številka Modela: pdd25
  • Nespodobno Sliko: No
  • Vzorec Tipa: Tiskanje
  • Hlačke & Boxers: Boksar Hlače
  • Spol: MOŠKI

dostava na Debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 7-15 dni, da pridejo.Pls obrnete na nas glede na celotno ceno.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas.Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Pls dp ne odprete spora prvi.Dostava: Paket pošiljajo ven z Drustvo-zvezda.si Standardna Dostava Drustvo-zvezda.si, Epacket in DHL Globalmail, Da vse traja 8-20 dni, da pridejo.Dostava v druge države : na Splošno , Bo ladja vaše naročilo od Kitajske Kitajska Post Redistered Air Mail v 3-7 delovnih dni .Gre za to, 15-60 dni za večino držav , v nekaterih državah lahko traja več dni, kot so Brazilija ,Argentina.Če dostave dan prihaja , vendar niste prejeli element , lahko stopite v stik z nami podaljša dobavni rok .Napovedi : Če ste prejeli poškodovan ali napačno postavko , ali kakršne koli druge težave , vas prosimo, najprej stik z nami bedore boste to storili ničesar .Ponudili vam bomo zadovoljivo rešitev.Bodite pozorni na dejanske barve .Lahko se razlikuje nekoliko od slike, ki zaradi različnih zaslonu.Povratne informacije : Prosim, daj mi 5 zvezd in pustite, pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve, če obstaja kakršen koli problem .Obrnite se na nas, preden zapustijo povratnih informacij .

Eduard 78
2020-09-19
I got a color that wasn't in the options and the boxer elastic tape is mimos color for all colors.
Get Rady2000
2021-02-04
По качеству товар хороший, но материал оставляет желать лучшего. Поэтому подумайте прежде чем заказывать. А так на вид весьма не плохо выглядят и хорошо сидят. К продавцу никаких притензий нет, все сделал оперативно.
Jhon Datux
2020-09-22