Oznake: stikalo, 400w servo, voznik cnc tc, dc servo, voznik koračnih, pogon servo motor, DC Servo Voznik, dc vretena, lego servo, micro servo pogon.

• Voznik nazivni tok: 10A
  • gonilnik power: 750W
  • Nazivni Navor: 1.3 N. m
  • Napajanje: AC
  • Ocenjeno vrtenja: 3000r/min
  • Način za nadzor bliskavice: položaj, hitrost, navor
  • Številka Modela: 2500PP
  • Vhodna napetost: 1 faza 220V
  • Vrsta Motorja: AC Motor
  • Vztrajnost rotorja: 0.26
  • Primerna motorji za Voznika: 400W-750W
  • Moč Motorja: 400W

AC220V 400W-750W CNC Servo Motor Voznik + 1.3 N. m 2.5 60mm 400W AC Servo Motor + 3 Mete Kabel za CNC Rezkalni Stružnica Pralni 6 Paket vključuje: 1 kos*750W CNC Servo Motor Driver 1 kos*400W AC Servo Motor 1 kos*kabel (3 Meter, vključno z napajalni kabel, kabel dajalnik, krmilni kabel) Servo motor parameter Nazivna moč: 400W Ocenjeno vrtenja: 3000r/min) Nazivni navor: 1.3 N. m, Največji navor: 3.8 N. m, Nazivna vrstica tok: 2.5 Nazivno vrstico napetost: 220V vztrajnost Rotorja (Kg.m2×10-4): 0.26 Coder številko vrstice (PPR): 2500 Izolacija razred: B Rating: Neprekinjeno Prezračevanje zaščite: Popolnoma zaprti, samostojno hlajenje Namestitev način: Venca(60, 90,110, 130) Nad-ogrevanje varstva:Brez Prostor,nadmorske višine in vzdušje: v Zaprtih prostorih, nižje than1000m, št koroziji in zaščiten proti ognju plina, prahu in oljne megle, temperature Okolja in vlažnosti: Okolje temperatura: -20°C ~+50°C, relativna vlažnost: Voznik Parameter 1. AC sine wave control, navor gladko in brez pulziranja. 2. 2500 ppr presežnih fotoelektričnokodirnik, visoko natančnost določanja položaja, rotacijski natančnost določanja položaja, do 1/10000R. 3. Hitrost razmerju do 1:5000, od nizke hitrosti visoke hitrosti navor značilnosti, ki so stabilne. 4. Visoka hitrost aritmetična obdelave FPGA, največja pogonska hitrost do 5000RPM. 5. Bogato celoten nabor parametrov, ki se lahko konfiguriran za zagon različnih načinov delovanja, tako da izpolnjevanje različnih potreb. 6. Položaj, hitrost, navor način nadzora, ki uporabljajo pogosto. 7. Sprejme inteligentni prostor vector control algoritem (SVPWM), lahko proizvajajo večji navor in manj hrupa. 8. Do trikrat preobremenitev design, z nosilnostjo več. 9. Popolna zaščita: glede na trenutne, prenapetosti, pregrevanju in kodirnik neuspeh, itd. 10. Kot nalašč spremljanja stanja funkcij, kot so položaj napake, motorna hitrost, povratne informacije impulz, ukaz impulzov in tako naprej.Vhodna Napetost: AC220V -15%~+10% Voznik Tok: 10A Ujemanje Motor: 400W-750W Motor Z Temperatura: Delo:45°C Shranjevanje:Od -40°C~55°C, Relativna Vlažnost: 40%~80% brez kondenzacije Vzdušje: 86-106kpa Način Nadzora: Položaj nadzor; JOG nadzor; nadzor Hitrosti; Vrtilnega momenta; Položaj in nadzor hitrosti; Znotraj pulse control; Električno orodje, nosilec nadzora Impulzov Ukaz: Impulz+ Smer; CW + CCW Utrip; Dve fazi AB ortogonalnih impulzi Nadzor Natančnost: 0.01% Odziv Frekvence: ≤200 hz Frekvenca Impulza: ≤500kHz Hitrost Razmerje: 1:5000 Regenerativne Zavore: Interno Nameščen Elektronskih Gear: 1/30000~30000/1 Preobremenitve Zmogljivost: ≤300% Povratne informacije Impulz: 2500p/r, Frequency division lahko nastavite poljubno v 0-128 Zaslon Funkcija: Motorna hitrosti, motor tok, motornega navora, motor položaj, položaj odklon, število ukaz impulzi, pulz, frekvenca, straight-line speed, vhodne in izhodne diagnostično Funkcijo za Zaščito: Več hitrosti, glede na trenutne, prenapetosti, pod napetost,preobremenitev, super slabo, kodirnik napake, temperatura je previsoka, se vgrajenega čipa napaka, modul neuspeh Pošiljko, Če ste naročilo, plase izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina (razen brezplačna dostava).Mi bomo poslali predmete znotraj dostavo času, ko je vaše plačilo, je končan.Vas bomo obvestili, če je treba spremeniti, da drugi način dostave ali zamude dostava.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Smo wiil ne nadomestila stroškov za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.Vrne se Bomo potrudili, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača intheir prvotni pogoji.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.Garancijo nudimo the1 meseca brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.Ponujamo tudi 12-mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti,kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.Povratne informacije v Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni wiht naše predmetov in storitev.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.