10 Načini Samodejno Sonic Električna zobna ščetka za ponovno Polnjenje Polnilnik USB Ultrazvočno Ščetko za Zobe Odraslih 5/ 10 Zamenjava Glave

Oznake: 360 silicij zobna ščetka, električna zobna ščetka, azdent zobna ščetka, ustni b sonic skupaj, organizira zobne ščetke, zobni orodje, ultrason bat, oclean sonic krtačo glavo, trepalnic microbrush, jež sonic.

• Blago Certifikat Kakovosti: 3C
  • Featuer: ipx7 nepremočljiva
  • Zobna Ščetka Načini: Čisto /Lak/Bela/Gum Care/Občutljivih
  • Material: ABS PA
  • Velikost: 1 Set
  • Skupaj 10 načinov: vsak način ima 2 frekvence
  • Številka Modela: AZDENT Z1
  • Starostna Skupina: Odrasli/Otroci/mladi
  • 1 nastavite Krtačo Glavo Količina: 5/10 DuPont Ščetko Glave
  • Teža: about 250g
  • Postavka Vrsta: Električna Zobna Ščetka
  • Čas Polnjenja: Približno 4 ure
  • Vrsta: Acoustic Wave
  • barve: bela, roza, modra, zelena
  • Pametni števec: 2-minutna
  • Blagovna Znamka: AZDENT
  • Zmogljivost baterije: 3000mAh
  • Količina: 1
  • Napajanje: USB Polnilec
  • Frekvenco Vibracije: 31000 krat/min

Uvod: Material :Visoko gostoto DuPont lase Velikost :2.5*2.8*25.5 cm Polnilnik :USB Frekvenca: 31000 krat / min zmogljivost Baterije: 3000mAh čas Polnjenja: približno 4 ure Nepremočljiva :IPX7 Primerna za: izobraževanje Odraslih Pet Načinov : Čiščenje /lak/Bela/Gum Care/Občutljive, Obstajata dve frekvence v posameznem načinu, in tam so 10 ščetkanje sil v skupni Značilnosti : 1.30 drugi pas spremeniti opomnik, 2-minutno časovno avtomatsko ustavitev 2.Vsak način ima dve prednosti,in tam so 10 ščetkanje sil v skupni Pritisnite tipko na enkrat, in indikator polnjenja modra lučka pomeni standardne frekvence v načinu, Pritisnite drugo tipko, ki je na rdeči luči lučka kazalnika polnjenja kaže, močno frekvenco mode 1 nastavite zobna ščetka vsebina Paketa: 1* Električna zobna ščetka ročaj 5/10 *Zamenjava glave 1* polnilnik, KAKO UPORABLJATI: 1.Stisnite pravo količino zobne kreme na krtačo glavo. 2.Nežno dal zobne ščetke na zobe 3.Pritisnite gumb za delo 4.Premikanje zobna ščetka, počasi, da čisto vsedeli zob 5.Po ščetkanje, čisto ščetko 6.Obrišite madeže z mehko krpo in postavite v suh prostor Zobozdravnik nasvet: Zamenjajte ščetko glave vsake 3 mesece za optimalne rezultate.

Ya Masha97
2020-09-11
Everything works. Good one. Got here in a month.
Krilenko1905
2020-12-30