Ribe Obsega Vzorec Rumena Okna, Zavese za dnevno Sobo, Spalnica Elegantni Okrasni Bohemian Zavese Kmečko Orientalski Fotoshtory

Oznake: visok bele zavese, kmečka sre, orientalski zavese perilo, bohemian zavese, palice za zavese dnevna soba, obmorskih odklon zavese, umre zavese, boho, zavesa za živo soba, film okno.

• vzorec: TISKANE
  • Tehnika: Tkanine
  • Številka Modela: CL026
  • Material: 100% Poliester
  • Obdelava Dodatki Stroški: Vključeni
  • Vzorec Tipa: Cvetlični
  • Funkcija: Translucidus (Senčenje Stopnja 41%-85%)
  • Vrsto Namestitve: Stropna Namestitev
  • Slog: Sodobno
  • Blagovna Znamka: coqueena
  • Vrsta: Zavesa
  • Uporablja Okna Vrsto: Ravno Okno
  • Format: Drugo
  • Uporaba: Doma
  • Odpiranje in Zapiranje Menija: Levo in Desno Biparting Odprta
  • Lokacija: Okno

O Tem Izdelkom, ki jih Prodajajo 1 Plošča na Voljo Zavese Glave tip: Grommet, Trak za kljuke, Tab vrh, Rod Žep, Pleat Svinčnik, Rahla razlika v barvi lahko nastanejo kot posledica razlike med online fotografija in dejanski element, To je zaradi osvetlitve in nastavitve zaslona Vse zavese so ročno izdelani, Kot je to posameznega modela je lahko 2-5 cm odklon.Sprejeti po Meri, prosimo, povejte nam, želeno velikost, ko bi Nasveti: Za pravilno polnost, plošče meriti 2-3 krat širina okna

Na Voljo Zavese Glave Vrst

Podrobnosti Izdelka

Kako Ukrep za Zavese

Podobni Izdelki

Nakupovanje Opombe

Plačilo

100% plačila pred dostavo, vas prosimo, prepričajte se, da ste zapustili skupaj pravilne informacije vključujejo ime, priimek, naslov, poštno številko, telefonsko številko, bo blago odpremljeno na naslov, ki ste ostali v vrstnem redu, in "P. O. box" ni dovoljeno v naslovu.

Smo raje plačilo preko DEPOZITNI ki je varnostni način za vas.Če ga želite plačati za druge načine, se obrnite na nas.

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina (razen za brezplačno dostavo).

Dostava

Mi bomo poslali postavke v 5 dneh po vaše plačilo, je končan.Povratne informacije Naš cilj je 100% pozitivne povratne informacije in 100% zadovoljstvo strank.Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Lahko delamo skupaj za reševanje spora.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.