WarBLade Moške Polarizirana sončna Očala Letalstva Vožnjo sončna Očala Moški Športni Ribolov Luksuzne blagovne Znamke Oblikovalec Oculos UV400 Eyewears

Oznake: yooske očala moški, ons moških sončna očala aviator, mens ray ban aviator, šport vrh, finance ribolovno orodje, p3506dd, človek sunglass, telovadnice obleko set, colnels sončna očala, obroč silicij.

• Sončna Očala Funkcija: Proti UVa UVb Sončna Očala
  • Blagovna Znamka: WarBLade
  • Očala Tip: Sončna očala
  • Uporaba Področje: Vožnje, Partija, Potovanja,Nakupovanje,T Show,na Prostem,Šport,klub
  • Postavka Vrsta: Očala
  • Vrsta Okvirja: Polarizirana Vožnje Buljiti Eyewears
  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • Objektiv Višina: 56MM
  • kraj izvora: Kitajske (Celinska)
  • barve: 9
  • Slog: Buljiti
  • Okvir Material: ZLITINE
  • Za Spol/Veku: Moški & Ženske, Fantje & Dekleta Mladi Moški & Ženske Masculino Feminino
  • Objektiv Material: Polarize,100% UV-400 Zaščita pred škodljivimi UVA/UVB ŽARKI
  • Številka Modela: C-KP1002
  • Spol: MOŠKI
  • Leče Material: Polaroid
  • Objektiv Širina: 63MM
  • Primerna za obliko obraza: Krog ,Dolg ,Kvadratne , Ovalne Obraz
  • Sončna Očala Style: Moda Vintage Retro Slog, Sončna Očala, Eleganten Slog
  • Leče, Optični Atribut: Polarizirana,Gradient,Ogledalo,UV400,Anti-Odsevni

Podrobnosti O Izdelku:

• Lahki Letnik Polarizirana Sončna Očala

• Visoka Kakovost Gume Okvir & Templje

• Lahki Nos Blazinice

• Na voljo v 9 Barvah

Velikost:

① Okvir Višina: 42mm

② Nos Pad Širina: 15 mm

③ Okvir Dolžina: 63mm

④ Tempelj Dolžina: 148mm

⑤ Okvir Širina: 145mm

Plačilo: 1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.Pošiljke: 1), Bomo ladja naročila v 3 delovnih dneh in glede na čas plačila, prosimo, bodite v času, ko ga odredi. 2)Smo Ladje po vsem Svetu, ki jih na kitajskem air mail , EMS in DHL. 3)parcela bo dosegla večino držav v 10 do 30 delovnih dni. ( V nekaterih državah bo morda treba več ) 4)čas Dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 30 delovnih dneh. 5)Postavke, ki bodo prišli v približno 15-45 dni po pošiljki( Brazilija 60 dni),zato prosim ne odprete spora pred dostavo.Prosimo, kontaktirajte z nami, če so elementi, ki lahko ne pridejo v oddajo,bomo podaljša dostave.Garancije in Jamstva: *Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE. *Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. *Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Drustvo-zvezda.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo in pozitiven odziv je zelo uvoz za nas .Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če menite, da imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negtive povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke

Gjntvrby95
2020-09-30
Did not send me the good
Prettywoman0412honey
2021-01-14
Seller never shipped the products and stopped answering Messages. I don’t reccomend this seller
Polishchuk
2020-09-30
did not send me the good
Nadinethompson55
2020-10-06
absolutely perfect
Saboda17
2020-09-29
The glasses are cool, really Polaroid.