Zamenjava HEPA Filter Roller Krtačo Komplet za XIAOMI Dreame V9 Ročni Akumulatorski sesalnik Rezervni Deli, dodatna Oprema

Oznake: dreame v9 dodatkov, xiaomi mi mijia ročni sesalnik, xiaomi viomi dreame, dreame vacum xr, čopič roidmi, dream v10, sanje sesalnik, xiaomi mi robot vacuum mop krpo, v11 xiaomi, 360 s5 sesalnik.

• Številka Modela: Sesalnik Za Dodatno Opremo
  • Vakuumski Del Vrsta: Filtri

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

Številka modela:za Xiaomi Dreame V9

Tip:Sesalnik Deli

Vakuumski Del Tip:Filtri

Velikost: cca.15*10*8 cm

Barva: Bela in oranžna

Material: plastika

Vsebina Paketa:

1 * glavna krtača

3 * filtri

1 * ščetka za čiščenje

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilom, prosimo, kontaktirajte Drustvo-zvezda.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Drustvo-zvezda.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Tsuyami Dubona
2021-02-03
The seller wrongly sent my order is not clear where, it is unclear who received it and I was refused a dispute. Asked to send again to the correct address, as when ordering, the correct address was indicated! In the end, I did not receive the order and did not return the money!! So I do not recommend neither the seller nor Ali has become not so good faith! Wait for the last orders and delete this app! It often hurt to make mistakes at my expense!