Kamnite Stopnice Vrata Zidana PVC Olupimo in Palico Ozadje za dnevno Sobo, Spalnica Home Design Stenske Nalepke Umetnosti Decals adesivi porta

Oznake: oblaganje sten, za dom, vrata nalepka, bivanje nalepka, vrata nalepke eh, wallpap, stopnice ozadje, 3d hladilnik nalepke, vrata, pokrov, 3d nalepke vrata, rosegold home design.

• Tema: vzorec
  • Slog: Pokrajina, Geometrijske, Cvet
  • Material: PVC
  • Posebnost: Izmenljivi
  • Stenski Design: Deursticker
  • Omaro Obnovo: Življenje nepremočljiva
  • Vrsta: Pokrajina Nalepke za Vrat
  • Funkcija: DIY samolepilno
  • Obleka za: Vrata Dekor
  • Package Inlude: 2 kos/set (Vrata nalepka je bil cutt v 2 kosa)
  • Tapete na vratih: Home design
  • Velikost: 77*200cm, 85*215cm, 90*200cm, 95*215m
  • Package Opomba: Smo lahko tudi celoten kos, če ste plačali za dodatnih stroškov.
  • Prenova: Obnova lesenih vrat

Privzeto Velikost/Velikosti Po Meri

1. Velikost izdelka: Velikost A: 77 cm*200 cm/30.31 palca* * 78.74 palčni(1set=2pcs*38,5 cm*200 cm) Velikost B: 85 cm*215 cm/33.46 palca* * 84.65 palčni(1set=2pcs*42,5 cm*215 cm) Velikost C: 90 cm*200 cm/35.43 palca* * 78.74 palčni(1set=2pcs*45 cm*200 cm) Velikost D: 95 cm*215 cm/37.40 palca* * 84.65 palčni(1set=2pcs*za 47,5 cm*215 cm) Obvestilo: a) nalepka je bil cutted v dva dela, ker limttion od internationla dostava.Morate jih skupaj z vami.b) lahko nudimo po meri velikost storitev, če potrebujete druge velikosti, prosimo, obrnite na naš serviser nalog.

Celotno Kos Paket

Režemo vrata nalepke v dva dela, preden bomo poslali.Nekaj strank, ni mogoče namestiti tudi.Tako smo zagotoviti enega kosa vrata nalepke, to je veliko lažje za namestitev.Če potrebujete potrebovali, ga lahko naročite po tem korakom spodaj ali stik z našim serviserja za pomoč.a.Dodajte vzorec, ki ga želite nakupovalni voziček b.Izberite izbira barve, imenovano "cel kos storitev" in enake velikosti, kot so nalepke, ki jih želite voziček še enkrat(to je ponavadi zadnji izbor) c.Pojdite v svoj voziček, in izberite dve izbor in kraj, da.Celotno kos vrata nalepka, ki je zaščitena s težko papaer cev.To je dolgo paket in stane veliko časa, da to storite.

Opomba: velikost po meri vrata nalepke, ki ne presega 90 cm

za primer:91*215 cm ne zagotavlja po meri enem kosu storitve, 90*215 cm lahko nudimo po meri enem kosu storitve.

Toplo Nasveti

1.Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja 2.Malo barve lahko razlika ni mogoče izogniti zaradi razlike zaslona in streljanje svetlobe.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek barve.