Socket AM3+ Za AMD DDR3 Gigabyte GA-78LMT-S2P Motherboard 760 G USB2.0 8G 78LMT S2P Namizje Mainboard 78LMT-S2P Micro ATX Uporablja

Oznake: amd 760 g motherboard, gigabyte ga 78lmt s2, 1155 matična plošča, asus matična plošča am3, b59, mikro kartica pci express, matično ploščo računalnika, ss 78lmt usb3, okvir matične plošče, am3, ss 78lmt s2p motherboard.

• Navedenim Datumom Začetka Prodaje,: 2010
  • Številka Modela: GA-78LMT-S2P Plošč
  • Package Teža: 1.0kg (2.21lb.)
  • Form Factor: Micro-ATX
  • Vrsta Vtičnice: Socket AM3+
  • Splošno dimenzije: 24.4 x za 20,6 cm
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Grafična Kartica Vrsta: Ne-Integriranih
  • Pomnilnik kanal: Dvojno
  • Postavka Stanje: uporabljajo
  • Nabor vezij: AMD 760 G
  • Paket: No
  • Pomnilnik Banka: 2 DDR3 DIMM
  • Tip CPU: AMD
  • Vrata: DVI
  • Maksimalna Kapaciteta Ram-A: 8GB
  • Uporaba: Namizje
  • S CPE: No
  • Proizvajalec Čipov: AMD
  • Vrsta Spomina: DDR3
  • Trdi Disk Vmesnik: 6 X SATA II

GIGABYTE GA-78LMT-S2P Specifikacija Motherboard čip Integrirani čip Zvočno kartico / Omrežne kartice Glavni čipov Za AMD 760 G Chipset Opis Za AMD 760 G Severni Most + SB710 Južni Most Čipov Avdio čip, Integrirano Realtek ALC889 8-kanalni audio chip NIC čip na Krovu Realtek RTL8111F Gigabit NIC specifikacija Procesor CPU Type Phenom II/Athlon II PROCESOR, reža Socket AM3+ Pomnilnik specifikacije Pomnilnika vrste DDR3 Pomnilniška reža 2 x DDR3 DIMM Največjo zmogljivost pomnilnika 8 GB Pomnilnika description Podpira dual channel DDR3 1333 (overclocked) / 1066 / 800 mhz pomnilnik Razširitveno režo PCI-E standard PCI-E 2.0 standard Graphics card slot 1 x PCI-E X16 slot; 1 x PCI-E X1; PCI slot 1 x PCI slot Shranjevanje vmesnik 6 x SATA II vmesnika I/O vmesnik USB vmesnik, 8×USB2.0 vmesnika (4 vgrajeni +4 backplane) Video vmesnik, 1×VGA vmesnik; 1 x DVI vmesnik električno vtičnico 4-pin, 24-pin priključek za napajanje Druge vmesnike, 1 x RJ45 omrežni vmesnik, audio interface, PS/2 miške, tipkovnice PS/2 vmesnik za Tablicevrsta Glavni odbor tip Micro ATX Dimenzije 24.4 x 20.6 cm Programske opreme za Upravljanje BIOS uspešnosti 2x16Mbit flash Uporabo pooblaščeni AWARD BIOS PnP 1.0 a, NVS 2.0, SM BIOS 2.4 vmesnikom ACPI, ACPI 1.0 b Druge parametre Strojne opreme za sistem spremljanja napetost odkrivanje CPU/sistem temperatura odkrivanje CPU/sistemski ventilator hitrost zaznavanja CPU nad temperaturo opozorilo CPU/sistemski ventilator neuspeh opozorilo CPU/sistem inteligentne fan control RAID funkcijo Podpira RAID 0, 1, 10 odpravljanje napak Drugih parametrov Podpora Microsoft Windows 7/Vista/XP operacijski sistem

To motherboard model, ki se GA-78LMT-S2P kakovost je prvotnega rabljenega blaga.(Uporabljen izdelek 90%-80% novo), Vendar je dobro,bomo konča 100% testirani pred odpremo.Pakiranje vsebuje eno matično ploščo in eno kovinsko opno brez CMOS baterije, ni imel drugega dela.Prosimo, poskrbite, da boste nakup pravico odbora, da se zagotovi 100% združljivost druge strojne opreme.Ta Izdelek je 100% Ne popraviti.Ta Izdelek je 100% Original Gigabyte.

Kupec Nasveti

(1)obljubljamo, da so vsi izdelki so testirani pred dostava!

(2) Naš način dostave je Kitajska post air mail in Drustvo-zvezda.si Standardne Dostave, prišli čas je 12-39 dni, skoraj,nekaj daleč države potrebujejo več kot 60days , Prodajalec ne odgovarja za dostavo časa, je, ki jih prevoznik, razen v času Praznikov, in se lahko razlikujejo glede na paket in cilj.Če dostave v zamudo, ali elemente, ki so poškodovan v tranzitu, prosim email nas.

"'

(4) Če se izdelki ne deluje, ko jo prejeli , pa bi bilo več razloga.(prosimo, povejte nam, v času, ki ga e-pošto z vašo preizkušen slike ali sporočilo online,celo video ), Preden namestite, morate poskrbite, drugi, deli, iz računalnika 100% dela, drugače bo to povzročilo moj izdelek ne deluje.Včasih bo tudi škodo moji izdelki.če ni naša odgovornost,ne bomo Sprejeli Donose .

(5) proizvodov, enostaven za škodo med transportom, zato vas prosimo, odprite in preverite polje in izdelka, ko boste dobili blaga, če polje je uničena, da različne oblike, prosimo, da posnamete fotografijo, in dokazilo za poškodovane polje, nato pa vpraša poštar potrditi situacijo.Na ta način, ko ste mi daj dokaze, smo lahko prosite za ladjar nadomestilo nas.To je zelo pomembno in bo ščitila naše dobiček.

(6) če se ne boste zadovoljni ali kakršne koli težave,se obrnite na nas pred odhodom ocena povratne informacije, in bomo odpravili takoj, hvala vam!

(7) izdelkov kakršne koli težave morate vrniti ali garancijo ,vračilo stroškov pošiljanja plača kupec, hvala vam!