Univerzalni Kabel HDMI Adapter vmesnik Za Apple 8Pin za HDMI Digitalnih AV Pretvornik za iPad, iPhone iOS 11 10

Oznake: apple thunderbol hdmi adapter, mfi, 10 stopala za kabel micro usb, iphone, ipod vmesnik, av iphone hdmi adapter, ipad audio vmesnik, cabl iphon, iphone 4 audio vmesnik, syncwire, android telefona, audio vmesnik.

€9.38

• Zunanji Vir Napajanja: No
  • Priključek A: Strele
  • Spol: Moški-Ženski
  • Priključek B: HDMI
  • Blagovna Znamka: TenYua

Značilnosti:

Za iPhone5/5/6/6s/6plus/6splus7.7plus Vklopite Kabel HDMI Adapter Video Sinhrono TV Projektor

Se lahko povežete za iPhone5/5/6/6s/6plus/6splus 7.7 plus/ipad4/ipad mini za HDTV.Spoznali celoten digitalne slike, močnejši in bolj stabilen kot VGA analogni signal, podpira 1080P plug and play, brez dostopne točke nastavitve in WIFI okolje, brez zapora, neposredne podpore izhod! 8PIN Apple vmesnik, primeren za Apple mobilne telefone, Apple mobilni telefon, da bi dosegli majhen zaslon, da ga povečate zaslona, na zaslonu mobilnega telefona vsebino zaslona povečani v TV, druge velikega zaslona večpredstavnost zaslon.

Uporablja prizorov: igranje iger (majhen zaslon, da ga povečate zaslon); gledanje filmov (majhen zaslon, da ga povečate zaslon); gledal fotografije (majhen zaslon, da ga povečate zaslon); poslušanje glasbe (majhen zaslon, da ga povečate zaslon)

Podpira hkratno prenos zvoka, slike, brez potrebe za plug and play

Package:

1*Adapter