Moda za moške O-vrat fitnes dolgo majica s kratkimi rokavi Moški športni tekaški vadbi oprijetim mleko svilene stretch dolgo rokavi T-shirt

Oznake: achilles semi slick, acetat stanja 10 cm, ocetni kislini earings, ocetni silicij lepilo, aceton cliner nohti, acl austin izdelki, akne romantično majica, akne org aha pregled, ocetni leopard lase.

• Vrhovi Tip: Tees
  • Ovratnik: O-Vratu
  • Blagovna Znamka: GYMCUCGV
  • Hooded: No
  • Spol: MOŠKI
  • Prodajo po Pack: No
  • Številka Modela: YH-CX18
  • Značilnosti: Hitro Sušenje
  • Rokav Dolžina(cm): Polno
  • Rokav Slog: Konvencionalna rokav
  • Vzorec Tipa: Pismo
  • Material: SVILA
  • Vrsta Tkanine: Broadcloth
  • Slog: Športni, elastična, tesen
  • Postavka Vrsta: vrhovi
  • Tkanine: Mleko Svilene
  • strpnost področje uporabe: 1-2 CM

Velikost Grafikona

Toplo poziv(zda Čas 16:00-06:00 Odgovor) 1.Dragi prijatelj,hvala vam za nakup daril v naši trgovini.prosimo, ne pozabite, da ponujajo svoje polno ime ,podrobni naslov,poštno številko,telefonsko številko.tako da boste lahko prejeli vaš paket uspešno. 2 .Uporabljamo Azijskih szie,Prosim izmerite velikost glede na hlače, ki ste običajno rabo(ne vašega telesa), preverite vašo velikost s spodaj velikost grafikona pred nakupom,Če vaše meritve plava med dvema velikosti, svetuje izbiro večjo velikost.če niste prepričani o velikosti,prosim, pustite me je sporočilo o vaši teži in višini,lahko dam predlog.Opomba:Prosimo, dovolite 0.5-1 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja. (1 inch =2.54 cm) Barva dejansko postavke lahko odstopajo od zgoraj navedenih slik zaradi različnih zaslonu računalnika, hvala za vaše razumevanje.

Plačilo:

Za plačilo naročila na Drustvo-zvezda.si, sledite korakom spodaj: 1 Izberite ukaz in kliknite "Pay Now" gumb 2 Izberite vaš želeni način plačila na checkout stran Dostava : Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 5 delovni dan po plačilu izbrisani.Ocenjeni čas poštnine: (Pomembno, pozorno preberite pred ponudb) 1. Za Združene države amerike: ePacket dostava iz Kitajske (od 7 do 12 delovnih dni).Za Russion: ePacket dobave iz Kitajske (od 10 do 30 delovnih dni) 2. Po vsem svetu: China Post Registrirani Letalski Pošti.Običajno predmet bo prispejo v roku 30-60 delovnih dni po odpremo.Brazilija potrebujejo več časa, 39-90 delovnih dni po odpremo (dobavni rok je ocenjena, vendar ni zagotovljena) v Času turistične sezone, je lahko za dodatne zamude.Povratne informacije: 1. Trudimo se, da bi vzdrževati najvišje standarde odličnosti za nakupovalne izkušnje za 5 zvezd in 100% zadovoljstvo!Pozitivne povratne informacije 5stars je za nas zelo pomemben.Smo iskreno prošnjo, da se obrnete na nas nemudoma,PREDEN nam 3 zvezdice ali 1 zvezd povratne informacije, tako da bomo lahko satis factorily rešiti vaše težave. 2. Prosimo, nakup predmetov, če se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji.O nas: Delamo Drustvo-zvezda.si podjetja na POŠTEN način.Ni goljufija,samo pošteno trgovanje.Zaupajte nam !in boste dobili več.Hvala za videti in uživajte vaše nakupovanje!