20pcs Roza Kozmetični Kozarec, Plastični Vzorec Embalaža Pot ponovno napolniti Posodo Polje Srčkan Srebrno Folijo, Pločevinke White Cap 30 g 50 g 100 g 150 g

Oznake: črna kositrne posode, obračanje kozmetične embalaže polje, črna tin jar, pan roza, moški parfum vzorec polje, 250 g kozmetični jar, cvetlični lonček, Jar, tin okno, za nego kože embalaža.

• skp barve: Bela
  • Velikost: As per the details
  • Zmogljivost: 30 g 50 g 100 g 150 g /30 ml 50 ml 100 ml 150 ml
  • Postavka Vrsta: Povratne Steklenice
  • Številka Modela: PK JAR-30g~150 g-20P
  • Oblika: Krog Jar
  • barva karoserije: Roza

Dobrodošli v naši spletni trgovini!

Vsi izdelki so dobre kakovosti in najboljšo ceno.če imate kakršno koli povpraševanje, vas prosimo, da stik z mano vnaprej ali pustite sporočilo.

Iskreno vam želim, da uživajo nakupovanje v naši trgovini!

Podatki o izdelku Ime izdelka 30 g 50 g 100 g 150 g lahko ponovno polnijo Kozarce za Velikosti, kot na podrobnosti Min red 1 lot=20pcs Material Akril Značilnosti *100% Čisto Nove *30 ml 50 ml 100 ml 150mlcapacity * Visoka kvaliteta * je zelo priročen za vsakodnevno življenje in potovanja Uporabe se uporablja kot Krema za Kozarce ipd.Uporaba Barve

Roza

O elementih

1. Ko boste prejeli paket, Prosimo, da odprete parcelo v post častnik prisotnosti pred podpisom.Če je poškodovano ali prazno(ukraden), prosite uradni dokument, da se izkažejo, še posebej zahtevek zahtevo papirja.

2.Prosimo, potrdite, ali izdelek in dostava informacij, so točne, preden plačilo.Ne prevzemamo spreminjanje naročil informacij po tem vrstnem redu.

Izjava o

Tarife so obveznosti kupca.To je plačan na Carini.Ne gre za tovorni brezplačno.Če tarifni je, ki nastane ob prejemu kupec mora plačati. (Samo, če je uvoz znesek, ki je višji od davka, davek lahko zahteva, Ne vse).

O Pošiljki

1.Čas obdelave: 1~3 delovnih dni po plačilu bila preverjena.

2.Brezplačna Dostava Methords: ePackage(10~20 dni) ali Drustvo-zvezda.si Standardna Dostava (15~40 dni, Brazilija 50~90 dni).

3.Predvideni Čas Dobave: Ker ko se parcela je bil pošljite na poštni urad, je bilo iz nadzor nad nas, če paket ni prispel pravočasno, prosimo NE odpirajte sporu, in vprašajte nas razširiti proetction dni za vas in potrpežljivo čakati.

4.V možnosti pošiljanja, če se odločite, DHL / FedEx / UPS, ne vključuje daljinsko stroškov.

O trgovini na Debelo in Padec ladijskega prometa,

1. Padec ladijskega prometa sprejemljivo.Pustite pravilno odpremno informacije in vaše posebne zahteve.

2. Če vaše količina več kot 50pcs, samo stik z nami.Bomo ponudbo, ki ste veleprodajno ceno.

Povratne Informacije O---5 Star

Upamo, da naši izdelki in storitve izpolnjujejo z vašim željam in vam je všeč.Trudimo se, najboljše, da se boste počutili zadovoljni.Prosimo, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije .Cheers.