7.0 palčni Pet Škarje Nego Psa Škarje Nastavite Naravnost & 2 Ukrivljeni in Tanjšanje Škarje Oster Rob Živali Lase Orodja za Rezanje Kit

Oznake: kotu orodja za rezanje, škarje dekor miniaturni, čip pcf7935, kota škarje, lutka škarje miniaturni, rezalnik smart, nevihte pokrov, kanpeki nego psa škarje, zlato nego psa škarje, lase orodja za rezanje človek.

€25.83

• Postavka Vrsta: Škarje
  • Vrsta: Psi
  • Številka Modela: FR-5001
  • Blagovna Znamka: Freelander
  • Material: Nerjaveče Jeklo

Droshipping Strokovno Pet škarje določa,JP440C,61HRC,Naravnost in Tanjšanje & Ukrivljen škarje 4pcs/set 2 ukrivljeni (7.0") +1, ravne(7.0") +1 redčenje škarje (6.5") +olje+krpo+škarje vrečko+glavnik Materail:JP440C Trdota :61HRC , Smo lahko, da logotip kot vašo zahtevo Opozorilo: Po podatkih ruskega carinjenje najnovejše poslovne dostave predpisi, blago, ki ga kupujejo pakete, ki potrebujejo poslovne potrditev,Lokalni logistika gospodarska Zbornica za sporočila in telefonski stik z vami, ko prejmete podatke z kurir družba zagotovi pravočasno in natančno osebno davčno številko.V rusiji Carinski New Deal navodila lahko najdete na povezavi: http://www.customs.ru/images/stories/2017/December/prikaz_fts_1861.pdf.If imate osebno davčno številko ni jasno, lahko kažejo na to povezavo za poizvedbo: https://service.nalog.ru/inn.do.Your kontaktna številka je zelo pomembno, logistika trgovci vam bodo poslali sporočila SMS, poskrbite, da boste zagotovili ustrezno osebno telefonsko številko.Se opravičujem za nevšečnosti, prosimo za razumevanje, Hvala za vaše sodelovanje!