Kolo Kljuke,Težka shramba za Kolesa Kljuke Nastavite,Vijak v Pripomoček za Shranjevanje Obešalniki Lopa, Garaža, Vrt Kavelj, Plastična obloga za Steno

Oznake: stojalo bicycl, bicycl, kolesarska oprema splošno, kolo kletko, bike mount stenski, rack bicycl, kolo orodje, notranja polica rastlin, popravilo koles podporo, wall mount motorno kolo.

• Blagovna Znamka: UpperX
  • Material: ZLITINE
  • Vrsta: Stojala Za Parkiranje
  • Zavorni Sistem: V Zavora

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

STRONG & TRAJNO - mehko non-marring, nedrsečo prevleko za zaščito površin.Močan in vzdržljiv,primeren za uporabo kjerkoli v vaši hiši, vključno z kuhinjo, kopalnico, garaža, hodnik, vrtno uto in več,ENOSTAVNO NAMESTITEV - med uporabo naše kolo stenski nosilci, poskrbite, da namestite v stud/les steno (ne drywall, le), da se zagotovi kavljem turistov varno.

ZNAČILNOSTI - kot Nalašč za uporabo kot shranjevanje kljuke za garažo ali shranjevanje kljuke za uporabo za zgornjo mejo za shranjevanje steno za obešanje koles, električno opremo, pohištvo, orodja, in cevi, v garaži, dom, stanovanje ali kjer lahko shranite svoje predmete.

Lahko se uporablja v obeh stene ali strop,tudi dobro delo za cement stene z širitev vijaki.

PREDNOST Naše kolo kljuke imajo edinstven, širok usta design omogoča preprost-na / easy-off bike nosilec set-up prihrani prostor in je stroškovno zelo učinkovito, kadar v primerjavi s tradicionalno kolo stojalo.ni veliko za težji kolo uteži.Želite boljšo uporabo 2 kos kolo kljuke za gospodarstvo odraslih kolo ali težka izdelka

za trpežne in trajne uporabe.Kombinacija kljuke in vijaki lahko trdno privijte kavelj za stene in preprečuje, da bi kolesa iz spadajo med uporabo.Vertikalna kolo imetnik set-up prihrani prostor.kot nalašč za uporabo za obešanje koles, električno opremo, pohištvo, orodja, itd.To je kot nalašč za večina kolesa

To pomaga preprečiti vaše predmete iz zdrsa ali premikajo enkrat shranjene

Element Teža: 350 g

Zmogljivost na Kavelj: 15.43 funt

Non-marring in nedrsečo prevleko

Kot nalašč za v zaprtih prostorih in na prostem shranjevanje

Idealen za zgornjo mejo za shranjevanje koles, travnik pohištvo in vrtne cevi

Mehko non-marring, non-zdrsa, prevlečeni konča zaščito površin

Preprost in enostaven za namestitev

Težka pocinkane jeklene konstrukcije za trajnost

Kot nalašč za vse kolesarske navdušence, vključno s cestno, gorsko, hibridni, BMX, križ, sojenja, fitnes in otroci kolesa

ENOSTAVNO NAMESTITEV-med uporabo naše kolo stenski nosilci, poskrbite, da namestite v stud/les steno (ne drywall, le), da se zagotovi kavljem turistov varno.

Lažje prilagodi, če ste vrtati majhno pilotni luknjo, vendar lahko pobegniti z le vijačenje jim jih bo deloval samo, če ste se jih določi v strop, namesto na steno

Ali lahko okrašena nazaj PVC drugače, ko se privije ga razdeli prevleka.Vsako kolo kljuko lahko imajo 15.43 funt,ni veliko za težji kolo uteži.Želite boljšo uporabo 2 kos kolo kljuke za gospodarstvo odraslih kolo ali težka izdelka

barva:Rdeča + srebrna

Material:Plastika + kovina

velikost:15 cm*6,6 cm

Vijak Del Dolžina: 2,5 cm,1 palca

Vsebina Paketa:

6 * kljuke

6 * širitev cevi

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Adel Hasipov
2020-10-13
Came 3 weeks before Yaroslavl. As for me, they could do at least 10mm more authentic, so as to sit more reliably in the wall, I have not hung myself yet. Let's see how they serve.
Rescue 570
2020-11-28
Thank you very much everything is fine and super fast
Jjennymr
2020-09-18
Hooks made of soft alloy, strongly bent. The bike can stand. The price is excellent for 6 PCs. Very davolen.
Nfelitsa Vsar0486u
2020-11-28
They're fine, both for the wall and for the ceiling. They appear very resistant, the same thing you can hang the ironing board, A bicycle or an open Yum on canal. A Yum or a gorrine a boar. Let's go what I give you for hunting.