Mobilni telefon sn 3D ojačevalnik nifier Ojačanje telefon sn 8 palčni Universal za vse telefon Zložljivo stojalo expander

Oznake: kabel za iphone 3 lote, kabel za iphone 4 moški, kabel za iphone miljenik, kabel za iphone honnon, kabel za iphone 6 lila, nakup jutranje zaslon, kabel za iphone melodijo, kabel za iphone bascus, kupite obleko za ženske 4xl.

• Številka Modela: Zaslon Ojačevalnik
  • Material: Plastični
  • Blagovna Znamka: Fasdga

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Številka Modela:Prenosno Stojalo Držalo

Polnilnik:Št.

Je Zvočniki:Ne

Uporaba:Namizna

Združljiv Znamka:Univerzalna

Barva: Črna

netic:Št.

Primerna za mobilne telefone:Univerzalna

Material:plastika

Uporaba:ojačanje mobilni telefon sn

Vsebina Paketa: 1* Sn Ojačevalnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.