Brez napak Bel Avto LED Številko registrske Tablice Luči Komplet Za Lexus LX470 GX470 Toyota Land Cruiser 120 Prado Land Cruiser 200

Oznake: 120 land cruiser prado, oznako lx470, litte lexus, Land Cruiser Prado, prado, lx470, toyota land cruiser prado 120 pribor preproge, ključ land cruiser 80, toyota land cruiser kdj120, crack stikalo.

• Lumnov: 30Lm
  • barve: Bela
  • Blagovna Znamka: XINFOK
  • LX470-Leto: 2000
  • Za: Lexus
  • Lexus Model: lx470
  • Za Vozila Znamke/Modela: Lexus
  • Vrsta Vmesnika: NOBEN
  • Ime Modela: LED Številko registrske Tablice Luči
  • Element Teža: 0.12KG
  • Napetost: 12V
  • Moč: 15
  • Postavka Vrsta: Osvetlitev Registrske Tablice

2 KOS/Veliko Napak Bel Avto LED Številko registrske Tablice Luči Komplet Za Lexus LX470 GX470 Toyota Land Cruiser 12

Več Izdelku Opis 1 par LED Osvetlitev registrske Tablice.Super svetla 18 Led na žarnice!Čiščenje, hrustljavo xenon, ki ustrezajo vašim Xenon svetloba(6000K).Enostavno Plug and Play in Ne Kodo Napake.Prilegajo vašem OEM LED ali Halogensko osvetlitev registrske Tablice je odlično.

Delo Za Ford

Za Lexus: Za 98-07 LX470 (UZJ100) Za 08-12 LX570 (URJ200) Za 02-09 GX470 (UZJ120)

Za Toyota: Za 98-07 J100 Land Cruiser / Land Cruiser Cygnus / 100-Series Križarke Za 02-09 J120 Land Cruiser Prado Za 08-14 J200 Land Cruiser Za 04-09 Reiz 4D Za 04-09 Znamke X

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo.Mi bomo poslali elemente kakor hitro je mogoče, ko bo vaše plačilo, je končan.Prosimo, upoštevajte, da se cena ne vključuje carinske dajatve in DDV/GST.Za številne države, morda kupci bodo morali plačati davek na carinsko.Prosim, ne mešaj razlika med prevozni stroški in carinskih dajatev, in se ne pusti negativne povratne informacije, zaradi davek na carinsko.

Vaše zadovoljstvo in postive povratne informacije so za nas zelo pomemben.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi artikli.

Potrudili se bomo rešiti vse težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

Llappo09
2020-12-28
Everything corresponds to the description. Shine well bright. I recommend the seller and the goods.
Diannaipvta
2020-08-27
اربعة اشهر ولم تصل الشحنة. والمبلغ لم اتحصل عليه
Posashkova Tatya