FOTOFLY Za Yi 4K+ 52 mm Makro Objektiv/Potapljanje Red Filtrov na Vodotesno Ohišje Za Xiaomi Yi Lite 4K II 2 delovanje Fotoaparata Dodatki

Oznake: xiaomi yi lite fotoaparat polje, objektiv za xiaomi redmi 4x, xiaomy yi delovanje fotoaparata primeru, vrečko yi lite, fotoaparat gyro, delovanje fotoaparata xiaomi yi lite, delovanje fotoaparata xiaomi th international, xiaomi delovanje fotoaparata 4 k, primeru yi lite, gopro4.

• Vrsta: Akcijske Kamere Filtri
  • Funkcija 1: Zaščito za Objektiv Kamere Filter Za Xiaomi Yi Lite 4k
  • Številka Modela: Vodotesno Ohišje Filtrov Za Xiaomi Yi 4K Šport Fotoaparat
  • Funkcija 7: Adapter Ring Primeren Kalibra 52mm Fotoaparat Filter
  • Blagovna Znamka: FOTOFLY
  • Funkcija 6: Za Xiaomi Yi 4K delovanje Fotoaparata Dodatek
  • Material: ABS
  • Primerna za: Vodotesno Ohišje Ohišje Za Yi Lite 4K 4K+ II 2
  • Funkcija 2: Za Xiaomi Yi 2 Delovanje Fotoaparata Vodotesno Ohišje Ohišje
  • Funkcija 3: Nevtralni Filtri Za Xiaomi Yi 4K II Vodotesno Ohišje Ohišje
  • Funkcija 5: Potapljanje na Rdeče, Fotoaparat Filter Za Xiaomi Yi 4K delovanje Fotoaparata
  • Funkcija 4: Za Xiaoyi 4K+ Šport Fotoaparat Potapljanje Stanovanj Primeru
  • Združljiv Dejanje Fotoaparat Znamke: Za Xiaomi YI 4K
  • Snop: Snop 1
  • Ime izdelka: Za Yi 4K Vodotesno Ohišje In Fotoaparat Filtri
  • Funkcija: Za Xiaomi Yi 4K vodotesno Ohišje Primeru Filtri

Od 15-20 ft vodo, rdeče barve, začne oprala za filtriranje učinek vode, globlje potone, bolj toplo rdeča spektra je filtrirana iz okoljske svetlobe.Da bi dobili tople barve, nazaj, morate filter iz modrega spektra s tem filtrom.Filter se lahko namesti in odstrani v času potopa.Uporabiti ga je mogoče za obnovitev toplo barvo, ki jo absorbira modro vodo, tako da lahko naredite lepo pisane slike in video posnetke.Ta filter je namenjen za uporabo v modrem tropskem morju z naravno dnevno osvetlitev.Makro Objektiv :Vsak fotoaparat ima omejitev minimalna razdalja za fotografiranje sliko.To pomeni, da ne morete iti bližje objektu več kot razdalja, ki je pohvalil proizvajalec.Z blizu leče lahko pridejo bližje vaš cilj, ne da bi dejansko prihaja bliže predmetu in boste uživali v najboljši možni sliko po vaši izbiri.

Obvestilo : Ta Filtri Obleko Za Xiaomi Yi 4K delovanje Fotoaparata Vodotesno Ohišje Primeru ne bo ustrezala za fotoaparat telo .

Primeren Model :

Primerna Za Xiaomi Yi 4K delovanje Fotoaparata Vodotesno Ohišje Ohišje

Primerna Za Xiaomi Yi Lite 4K delovanje Fotoaparata Vodotesno Ohišje Ohišje

Primerna Za Xiaomi Yi 4K+ Akcijski Fotoaparat Vodotesno Ohišje Ohišje

Primerna Za Xiaomi Yi II 2 delovanje Fotoaparata Vodotesno Ohišje Ohišje

Package Seznam :

1X Za Yi 4k Kamere Filtri

1X Potapljaški Vodotesno Ohišje Primeru(odvisno od vaše Chioce)

1X Adapter Ring (Primerna Kalibra 52mm )

1X Kamera, pokrov Objektiva

Višje ND Vrednost,bolj očitni luči, zmanjšanje učinka .

Zmanjšuje količino svetlobe v zelo svetlo pogoje tako, da fotoaparat lahko izbere pravilno vrednost izpostavljenosti in izogibajte se pretiranemu izpostavljanju .Prav tako izboljša barvno nasičenost slike,Naredi sliko bolj pregledna in živ.

uporabite lahko tudi dolg čas osvetlitve, da ustrelil nekaj posebnih učinkov,kot so megla vode ,svetlobe skladbo ponoči,itd.

Ko posnamete video, v neposredni izpostavljenosti soncu,lahko zmanjšate hitrost zaklopa za ND Filtri,tako da video je ustrezno motion blur in izgleda uravnoteženo .

Filter CPL je v Glavnem uporablja za odpravo škodljivih nekovinski svetloba, ki se odbija , in povečanje barvo koncentracije .

Krepi Tudi modro nebo ,poudarja, beli oblaki, Naredi sliko bolj temeljito ,izboljša jasnost slike in splošno ustvarja bolj ekspresivna in nazorne fotografije.

To je pogosto uporablja tudi v fotografiranje skozi steklo ,vodne in podvodne pokrajine .

UV Filter, ki Ga Lahko Zmanjša modra cast in modra siva povzroča za ultravijoličnih žarkov,povečanje prepustnostjo svetlobe.Uporaba UV-Filter v visoko v gorah ali na nadmorsko višino,se poveča oddaljenost področju strel in jasno strel .Prav tako zagotavlja zaščito za fotoaparat.

Visoko Trdnost PVC Materiala,Prah-dokazilo in Shockproof