Kitajski starinsko cvet tkanine, tkanine paket 75*97mm vrečke, nakit, darilni embalaži večbarvni 5pcs ceni na debelo Nakit vrečko

Oznake: lestvica avtomobilov honda, sc projekt zx10r, sc100 ultrazvočno, lestvica model fx35, lestvica 143 pickup, hiša obsega 1 20, scaler 2048 x 1536, obsega 112 garaža, lestvica pravilo kovin.

€10.76

• Nakit Embalaža & Vrsto Zaslona: Darilne Škatle
  • Material: Tkanine
  • Postavka Premer: 9.7cm
  • Element Teža: 10g
  • Značilnosti Izdelka: visoko kakovostni
  • Postavka Dolžina: 9.7cm
  • Element Širina: 9.7cm
  • Številka Modela: B2843
  • Blagovna Znamka: HUANHUAN NAKIT

Stranke Obvestila Zahvaljujemo se vam za nakup 1.Če vaše celotno naročilo pod $5,bomo poslali pošti (brez številko za sledenje informacij o 20-40 dni, da pridejo); 2.Če vaše celotno naročilo je 5 evrov, za $200,bomo poslali na Kitajskem Pošta Ladijski promet (približno 20-40 dni),NAM pošlji EUB(približno 10-20 dni),z informacijami,vendar v nekaterih državah je treba iti na mesto, da je ekstrakt reda; 3.Če vaše celotno naročilo presega 200 evrov ali več,bomo poslali DHL,EMS,UPS (okoli 7 dni).bomo izberite prevoz v skladu s stranko področju; 4.Če ne razumete,prosimo, pošljite nam sporočilo,vam bomo odgovorili v 24-48 ur,prosimo za razumevanje razlik v različnih državah. 5.velikosti ali fit vprašanja:velikosti, ki so ponazorjene s posebnimi meritvami na podrobne specifikacije.Prosimo, preverite specifikacije, preden ste naročilo.Običajno dovoljene razlike v velikosti približno 0.5 cm v merjenje.Če ugotovite, velikost blago ne ustreza,vam lahko neposredno obrnete na nas. 6.Barverazlike:razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot je barva odsev v monitor,osvetlitev,backgrund ect.Vendar,če ste prepričani, da je izdelek prejeli v napačne barve,prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.O Nas Naše družbe je 10 let zgodovine delovanja, predvsem v trgovini na debelo in na drobno, podjetja za ustvarjanje različnih DIY / nakit dodatki, kot enega načina delovanja, primerno za vse končnih izdelkov podjetja so samo odpreti naši trgovini, boste lahko za iskanje svoje najljubše z biseri, bolj kot nalašč namen roko končal verige, je pozdravil širše množice strank in ljubezen DIY nakit podjetja, da se pridružijo, vašo podporo in sodelovanje.Še naprej bomo posodobiti napredek, za ustvarjanje nakit industrije za ustvarjanje win-win prihodnosti.Naši glavni izdelki: naravni kamen, ogrlico, zapestnico, obesek, korale, biseri, Srebrni pribor in različne DIY nakit ect.Povratne informacije&Obrnete na Nas, naše succeess je odvisen od vaše zadovoljstvo,zato povratne informacije so zelo pomembne za nas,prosimo, da objavite dobre povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev,bomo to za vas tudi.Najlepša hvala !

Smo alaways ceniti in poskusite, da skrbi za naše cenjene stranke,prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave, ki se lahko razburjen in preprečila vas.prosimo, pošljite nam E-pošto, najprej, preden želite zapustiti negativne povratne informacije, ali spora o Drustvo-zvezda.si,prepričani smo, da boste z zadovoljivo naš odgovor.Vaše razumevanje in spodbujajo bo, da nas premika naprej,Hvala!

Kitajski starinsko cvet tkanine, tkanine paket 75*97mm vrečke, nakit, darila polje 10pcs veleprodajna cena rose, rdeča, modra, vijolična, rumena B2843

Lyba Vinokurova 32
2020-12-01
I received the product today and it's exactly as in the Photo. I shall buy more products from the seller.