Profesionalno Lasersko Vodenimi Šivalnimi Škarje DIY Infrardečo Lasersko določanje Položaja iz Nerjavečega Jekla Škarje Za Needlework Šivalne Potrebščine

Oznake: logotip šivanje gume, zlati škarje, škarje vrt dom, laserski kazalec, laser škarje, meso škarje, laciness šivanje škarje, škarje, laser park, dekle sisors.

• Posebna Vrsta: Laser Škarje
  • Prednosti: trajnostna raba, zelena varstvo okolja
  • Uporaba: Striženje

Postavka Specifične: Material:rezilo iz Nerjavečega jekla + ABS

Barva: Črna

Dolžina:pribl.21 cm

Uporaba področje uporabe: lahko se uporablja za zmanjšanje iz tanke tkanine, papir, itd.,primeren za zavese, trgovina uporabo, prav tako se lahko uporablja kot domači, pisarniški, DIY..

Značilnosti:

1.Z infrardeči laser scanner, natančno usmerjene linije

2.Elektronski demontaža, zamenjava, trajnostne rabe, zelena varstvo okolja

3.Nož z dvojno rabo, ne zahteva lasersko določanje položaja, funkcije, temveč tudi pri uporabi navadne škarje

Kako zamenjati baterijo:

Na gumb strani je "križ", sign (A)

Obrnite proti smeri urinega kazalca, da se odprite in vzemite ven stare baterije.

Dal 2 nova LR44 gumb celic baterije s pozitivno koncu obrnjeni navzdol, nato pa zavrtite v smeri urinega kazalca, da zaprete.Paketu: 1 X Nov Lasersko Vodene Škarje (Baterije, vključene)

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo je treba vložiti v 15 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora biti zaključen v 15 dneh.

Postavka so dobavljeni v roku 5 delovnih dni, ko polno plačilo se poravna.Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se,prosimo, obrnite na nas najprej smo wil preverjanje in reševanje je za vas kmalu.Bomo odgovor na vašo pošto v 24 urah normalno.včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.Če ne morete priti naše pošte po 48 urah,prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas, z drugimi poštni naslov.

A. zagotavljamo 100% verodostojna slike izdelkov.

B. privzeti poštni China Post.

C. Pošiljke v najhitrejši čas.

D. zagotavljanja Kakovosti izdelkov usposobljeni.

Vrnitev:

Če element DOA(Dead Prihoda),Kupci Lahko vrnete v 14 Dneh,Smo bo Zamenjal z Novo postavko ko bomo prejeli DOA element.Obrnite se na nas, Preden boste poslali element nazaj

Garancija:

Vse element, ki Prihaja z Osnovno 3 Mesec Prodajalci Garancijo,če je postavka napako v 3 Mesecu,vam Bomo ponudili zamenjavo withour dodatno Polnilnik(vključno ladijski promet pristojbina)Po tem, ko smo Prejme Okvarjenega izdelka.

Če element v Okvari po 3 Mesecu,se Kupci še vedno lahko pošljete nazaj,Bomo v stik z dobaviteljem ali Fabrika za Garancijo.Kupci Morda Morali plačati za Ladijski promet pristojbina Za ponovno pošlje nadomesti element.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Skladu Z Opisom * * * * * 5 Star

Storitev Odnos * * * * * 5 Star

Hitrost Dostave * * * * * 5 Star

------------- Z vašo podporo.Bomo še boljši! -------------

Wind Water77
2020-09-17
Arrived but still not used. Exactly as was reported. Like
Solo N22
2020-12-04
I liked the product. i am grateful to the seller. and recommend the seller.
Dina Boom
2020-12-08
Great tool I recommend this seller
Gnilozubovbyvu