4-v-1 Piknik Taborjenje Pribor Prenosni iz Nerjavečega Jekla Kampiranje Žlico Vilice, Nož In Lahko Odpirač za Steklenice, Posode Potovanja Survial

Oznake: nož z žlico, royal namizna, Kafra Lesa, eos žlico titana, Platišča, 30 mm, vilice titana, survial orodje, plavalec watch, moški piknik, spork titana.

• Slama Dolžina: NOBEN
  • Z Hladilnik Vrečko ali Ne: No
  • barve: Rdeče,Črno,Iver
  • Številka Modela: Taborjenje Pribor

4-v-1 Piknik Taborjenje Pribor Prenosni iz Nerjavečega Jekla Kampiranje Žlico Vilice, Nož In Lahko Odpirač za Steklenice, Posode, Backpacking Travel Kit

Funkcija

Kot nalašč za kampiranje srebrnino ali pohodništvo srebrni - Handy tabor pripomočke, ki se razširi v polni velikosti, zaradi česar je enostaven za jesti brez nereda.In gub kot žepni nož, da bo fit v vašem odprite vrečko .

Kuhinja kakovosti - Pohodništvo pripomočki so izdelani iz non-stick iz nerjavečega jekla z polirani premaz, ne bo rja.Enostavna za čiščenje in pranje v pomivalnem stroju.

4-V-1 Taborjenje Pribor.Set vključuje kampiranje žlico , vilice, nož in odpirač za steklenice.Potovanja utensil turistov skupaj, ko ni v uporabi.In izmenljive kampiranje vilice lahko nastani v eni roki, z žlico nožem v drugi.Priročno znajde v naši malici instrumenti, ki jih lahko prinese na delo ali v šolo.

za večkratno uporabo pripomočke, ki delujejo dobro.Ponovno vilice je 4-tine vilice in backpacking žlico je precejšen, kar je priročno za stiring ko kuhanje in prehranjevanje, kot tudi.

Izdelek vključuje

1*Prostem Kampiranje Pribor