Auto Levo Zaklepanje Vrat Cilindra Za Kia K2 blokada vžiga Valj Avto locksmith orodje

Oznake: locksmith orodja set 3, kia ceed, honda shadow, kia rio, sportag, avto locksmith orodje, cnrm orodje, locksmith orodje set home, locksmith orodje, cnrm set.

• barve: picture show
  • Čas Dostave: v roku 72 ur
  • Funkcija 1: Za Kia K2
  • Funkcija 3: Enostavna Namestitev, neposredno fit
  • Funkcija 2: Kontakt Za Vžig Avtomobila Zaklepanje Nastavitev Za Kia
  • Material: Plastika + Kovine Za Kia K2
  • Številka Modela: Kontakt Za Vžig Motorja Nastavite Zaklepanje
  • Blagovna Znamka: CIBO
  • Funkcija 4: locksmith orodje
  • stanje: 100% Čisto Nov Za Kia K2
  • Element Teža: 0.25KG For Kia K2

Imamo veliko locksmith orodja,kot so Lishi 2-v-1,Če želite,pls pišite nam,mi bo ponudil reasonble cena za vas

Tehnični Podatki: Material: Plastika + Kovine Pogoj: 100% Čisto Nov

Barva: Kot slika kažejo Lastnosti: - 100% čisto nov,visoko kakovost!

- Enostavna Namestitev, neposredno fit.

- Veliko poprodajnih del, odlično ujemajo s prvotno avto.

- Najboljše zamenjati za vaše zdrobljen ali zagozdil zaklepanje, enostaven za namestitev.Uporaba: Za Kia K2 blokada vžiga Valj Avto locksmith orodje

Pomembno Obvestilo:

1.Ključ ni na daljavo,NI za notranje zadeve (daljinski/elektronika/transponder čip)enota znotraj.

2.Vljudno prosim, primerjajte vaš lock & tipka z našim izdelkom v podrobni sliki, preden jih kupite.

3. Prosimo, dovolite 0.5-1 cm razlike zaradi ročnega merjenja.(1 palca=2.54 cm)

1 x Zaklep Cilinder 1 x Ključ

Postavka so poslani v roku 7 delovnih dni, ko polno plačilo se poravna.Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se,prosimo, obrnite na nas najprej smo wil preverjanje in reševanje je za vas kmalu.Bomo odgovor na vašo pošto v roku 48 ur kot običajno.včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.Če ne morete priti naše pošte po 48 urah,prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas, z drugimi poštni naslov.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš projekt. 3. Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po obeh in prodajalec preklic transakcije iz Drustvo-zvezda.si.lahko pa se odločijo za zamenjavo.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!