Baby Pletenine, Novorojenčka Dolg Rokav Romper, Baby Dekle Pozimi Romper, Malčke Jumpsuit, Fant Romper Rumena vzorec

Oznake: rumena torbici, jelena plastike, rumena znamka, bambi jelen, jelena rumena, bambi, jelena igrača, baby rumena, rumena pulover, jelena plišastih.

• Vzorec Tipa: Risanka
  • Sestava Materiala: pletenine
  • Blagovna Znamka: Momtuesdays2
  • Ovratnik: O-Vratu
  • Fit: Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
  • Spol: Unisex
  • Zapiranje Tip: Zajeti Gumb
  • Material: Bombaž
  • Številka Modela: baby pleteninah
  • Rokav Dolžina(cm): Polno

Visoka kakovost in nove blagovne Znamke 100%

Glavna Barva: KOT Na Sliki

Novo v Modi

Material:bombaž Tkanina

Pozornost plz: Če je vaš otrok je debel, vam priporočamo, da izberete večjo velikost, hvala.

Vljudno prosim glejte, da vaši otroci dejansko višino in velikost grafikona pred nakupom/ponudbe.Hvala.

Tam je 2-3% razlike glede na priročnik meritev.

prosimo, preverite merjenje grafikon premislite, preden boste kupi predmet.

Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika je treba sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.

Kupec Obvestilo:

1.Slike so bile posnete v naravi v 100%, vendar pa zaradi razlog svetlobe in na zaslonu, lahko vidite sliko, lahko imajo rahlo barva razlika problem, to je neizogibno, prosimo za razumevanje!

Storitve Za Stranke:

Če ne najdete izdelka, ki ga potrebujete v naši trgovina, prosimo, povejte nam, ali nam pokaže sliko, bomo poskrbeli za vas z vsemi naša moč.

Prosimo, preverite, ali slog, velikost in količino so točno to, kar potrebujete, preden kraj naročila.Vsako vprašanje in povpraševanje, prosimo, ne oklevajte, da nam sporočite!

Zavezanost Kakovosti:

Naša spletna trgovina prodaja široko paleto izdelkov in mi jamstvo, da bodo naši izdelki izpolnjujejo naslednje splošne standarde kakovosti:

1.Točne Informacije &Opisi

Dobavljamo izdelke, ki so, funkcionalnost in specifikacija v skladu z opisi in embalaže.

2.Standardi

Smo previdni, da prodajajo samo izdelke, ki so v skladnost s splošnimi moči, varnosti in drugimi standardi.

Povratne informacije:

Upamo, da se imajo vsi čudovito nakupovanje v naši trgovina!Če se transakcija zaključi, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije, to nam bo dalo bolj močan moč!Če je prišlo razočaranje, prosim pišite nam pravočasno.Mi bomo poskušali naše najboljše, da bi našli najboljši način, kako ga rešiti.

Hvala za vašo čas!Dobrodošli v naši spletni Trgovini!