2pcs/lot 12" 30 cm Cvet Papir Luči, Kitajski, Japonski Festival Retro Knjiga Luč Kroglice Poroko, Rojstni dan Dekoracijo

Oznake: malim kitajski papir luči, vintage tabor luč, božič hiši luč, JAPONSKA, lantwrna svijećnjak, kitajski dekor, ravnovesje letalo, svetilka led, luč papirja, kitajskega.

• Material: Papir
  • Številka Modela: 761
  • Priložnosti: novo leto
  • Nastavite Vrsto: Da,
  • Luč Obliko: KROG

Barva:Bela /Roza/Rdeči cvet tiskanja

-Velikost: 30 cm / 12 cm v premeru

-Material:Okolju prijazen papir , žica, iz železa

-Količina: 2 kos (razen drugih predmetov),

-Paket:Polybag z navodili

---Teh papir luči, se lahko uporablja z naše različne svetlobne naprave, kot so LED luči.

---Kot nalašč za stranke, poroke, praznovanja, festivali, ali posebne dogodke.

-Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Smo willsend elemente kakor hitro je mogoče, ko bo vaše plačilo, je končan. -Ne bomo zagotovili čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda. -Prosimo, upoštevajte, da se kupci so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

-Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

1. Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM! 2.kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje, predmete, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec odgovoren za tako poškodovana ali izgubo,in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine tu se vrnete elemente. 3. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje posebnega razloga za vrnitev, in svoje naročilo ID.

4. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Drustvo-zvezda.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Jenyabek 777
2020-12-17