Kmečki Pes Litega Železa Napkin Papir Držalo Letnik Ročno Črna Trdna Kovinska Pes Figurice Namizni Poiščite Tkiva Papirja Stojalo

Oznake: toaletni papir držalo black skriti, tin figurice, gobova vaza, cevnim držalom železo, napkin imetnik lder, litega železa pot, mama toaletni papir držalo, bronz papir držalo, logotip otroške plenice papirne serviete, mi napkin papirja.

• Material: Kovine
  • Vrsta: papir imetniki
  • Številka Modela: YMK28058

1. Material: lito železo; 2. Barva: starinski kmečki; 3. Postavka velikost: 14x7.5x30.3cmH, pribl 803g; 4. Pakiranje: 1 kos s mehurček vrečko zaviti na rjave valovite polje.Spomnil: bo razglasi znanja na natančnega zneska naročila, je lahko dodatno uvoznih carinskih dajatev, predvsem za tarife, davek na dodano vrednost in davek na porabo, zgoraj navedene cene ne vsebujejo davka.Vsaka stranka nosi svoje davčne dajatve, prodajalec plača vse davek na Kitajskem, kupec plačati v vaši ciljni državi.Prosimo, preverite točno davčne politike s svojim lokalne navade, ali iz post office, ali prek Drustvo-zvezda.si spletnih storitev za stranke jasno prvi.Hvala!Dodatne podrobnosti fotografije za sklic:

Vitinho 105
2021-01-02