4D reliefni kraljevsko razkošje jacquardske debele zavese za dnevno sobo, spalnica modra visoke kakovosti klasične zavese za apartma hotel

Oznake: luxxe apartma dekor, zavese evropske, stropna luč za hodniku, mint zlato zavese, umre zavese, modra turque zavese, zavese nosilec magneta, zavesa za živo soba, luksuzni voile neto zavese, žakarske tkanine.

• Vzorec Tipa: Cvetlični
  • Vrsta: Zavesa
  • Lokacija: Dnevna Soba
  • Funkcija: Dekoracijo + Polno Svetlobe Senčenje

Če želite, enako kot fotografijo, prosim naročilo 2 kos .Če ni zavese želeno velikost, smo lahko custom-made zavese želeno velikost, vas prosimo, da nas sporočila Paketu: 1 kos x zavese ali 1 kos x til Nasvetov: 1.Cena je za 1 kos zavese ali tila.Zavese in til se prodaja ločeno. 2.Velikost:W--pomeni, širina, L--pomeni Dolžino.Dolžina: Brezplačno prilagoditi, Max 2,7 metra 3.Zavese širina= 2-krat palica/železnici širina. 4 .Ni Vključeno: Tassel/Tieback/ Zaslona 5.Višina napaka obdelave je 1-3cm Po obdelavi širina vsak kos je izguba 10-15 cm 6. Vse elemente, ki so za pravi streljanje.Vendar, različnih monitorjev lahko povzroči barvah, da se nekoliko razlikujejo.Z zaslona ni vključena v ceno, če boste potrebovali, da nas kontaktirate 1) za zagotovitev meri kakovost zavese moramo 5-10 dni za vas, da natančno prilagodite zavese, nato pa poslal. 2) Smo vedno uporabljajte UPS/Fedex/DHL/EMS/e-EMS/RETS-EXPRESS/DPEX/Aramex. 3) Ko boste prejeli paket, če imate kakršna koli vprašanja, se najprej obrnite na nas, si bomo prizadevali, da vam pomaga rešiti, če ste zadovoljni z našimi izdelki vas prosimo, da nas 5 star povratne informacije, kot nagrado, zelo hvaležen.FAQ 1) Tako, da je zadovoljstvo strank je naše podjetje je storitev namene, če niste zadovoljni z našimi izdelki, se obrnite na nas prvič, ker je časovna razlika bomo odgovor v 24 urah, si bomo prizadevali, da vam pomaga rešiti, se zanašamo na je zadovoljstvo Strank je uspešno, če ste zadovoljni z našimi izdelki vas prosimo, da nas 5 star pohvale kot nagrado, zelo hvaležni 2) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Ti stroški so kupci " odgovornost. 3) Dobrodošli, da se pozanima o veleprodajnih cen, Poprodajnem, ko ste prejeli paket, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, prvič, da se obrnete na nas ( cn1517787735axvm ) , pomagali vam bomo rešiti,Če ste zadovoljni z našimi izdelki vas prosimo, da nas 5 star pohvale, kot je naša nagrada Hvala.