Spredaj Zadaj Avto Mudflap za Honda CR-V LETU 2007~2011 CR V CRV Fender Garde Mulja Zavihek Splash Zavihki Blatniki Pribor 2008 2009 2010

Oznake: corpo, coqeu, nalepke honda, honda ssf pribor internos, prtljažnik crv 2007, crv, led crv 2007, honda chery dodatki, rd1, avto crv.

• Kategorija: 3D
  • Postavka Dolžina: 5inch
  • Postavka Vrsta: Nalepke
  • Design: Besede
  • Nalepke Umestitev: Celo Telo
  • Ime Modela: Honda CR-V
  • Postavka Višina: 5inch
  • Postavka Premer: 5inch
  • Vrsta Materiala: ABS
  • Element Širina: 5inch
  • Vrsta: Drugi 3D Nalepke
  • Embalaža: Prihaja Pakirana
  • Model: Drugo
  • Vrsta Nalepke: Pnevmatike & Platišča

Za Honda CR-V 2007-2011 3. Generacije

Deluxe Oblikovani Splash Varovala, ki zagotavljajo odlično spodnji del telesa, zaščito in naglas vozila styling.Iz TPO Plastike, ki se toga in paintable.Ti so oblikovani obrisi vozila za po meri fit Ti težko oblačilen blato varovala neopazno zlijejo z vozili styling in zmanjšujejo tveganje umazanijo, cesta naplavin in kamen čipov, ki plujejo gor od Spredaj in zadaj pnevmatike.Zagotavljajo dodatno zaščito, medtem ko krepitev športno zunanjost vašega vozila navodila za Namestitev: 1、avto na dnu original avto vijake, s ključem, da vijak navzdol 2、prevzem Blata zavihki , dobra lokacija, vijake, s katerimi je nameščen 3、vijake, s katerimi je nameščena v ustrezno odprtino na Blato zavihki. 4、ostale luknje nameščen je lahko nameščena

Babaloo502
2020-12-11
Good mudguards made of soft plastic. Come quickly, in less than a month.