202012-yc2115 francoski vrt Trepalnic čipke, ročno izdelane kvačkane Ruffle Hollowing iz akril prosti čas lady sonce skp ženske klobuk

Oznake: čipke fedora klobuk, porodniški bluze in zgornji deli oblačil za nosečnice, klobuk sonce, pokrivalo ženske, baretka francoski, calcetines mujeres, zlato cerkev klobuki ženske elegantne, francoska ženska klobuk, chaleco femininos, lažno trepalnic.

€6.29

• Blagovna Znamka: naziyu
  • Postavka Vrsta: Sonce Klobuki
  • Spol: ŽENSKE
  • Material: Bombaž
  • Vzorec Tipa: Cvetlični
  • Slog: Priložnostne
  • Ime Oddelka: Za odrasle
  • Številka Modela: jj

LIN 'S store uvod: znamka:naziyu Dobrodošli na moje trgovine: Ker slog zelo veliko, 95% jih je popis.Občasno bo nekaj barve je na zalogi.Prosimo, da spletne Internet, če ste naročilo kakršna koli vprašanja, pred odpremo, bom v stik z vami.Najlepša hvala za vaše razumevanje.

Obod:55-58 cm

material: bombaž akril

Ni primeren za prevelika /premajhna glavo oseba

Hvala vsem strankam za njihovo podporo! velika večina kupcev so zelo prijazni in prijateljski.te stranke, ki mi je dal motivacijo za naprej.Najlepša hvala!

Če kupite večjo količino, bo popust.

Če potrebujete druge ladijskega prometa, prosimo, kontaktirajte me.

Naša privlačen : Moje podjetje se nahaja v zhejiang province, mednarodne trgovine mesto.Tukaj je Kitajska največja majhnih blagovnih trga na debelo.Moje podjetje je glavna dejavnost je domači in mednarodni trgovini klobuki, da Vsak osebno embalaže.Po tem, ko bi, preden pošiljko, če so kakršnakoli vprašanja, LING vam bo stik v prvi vrsti.

LING bo zagotovila, da odjemalec interesov v največji meri, prosimo, vedite, izberite in kupite.

Način stika:

Ime: ling l

Kupci so dobrodošli, da nas kontaktirate.

Plačilo

1. Celotno plačilo mora biti plačan v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo.

2. Mi bo dostava blaga je v roku 3-5 delovnih dneh po prejemu vašega plačila.

3.Kupcu so odgovorni za vse davke in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.

Dostava in predajo

1. Če vam nudimo brezplačno dostavo, naročila, bo poslana s Kitajske Post air mail v 14-30 dni.Posebnih okoliščin lahko tudi do 60 dni.

2. EMS je naša prednostna način dostave preveč.Medtem UPS,DHL,Fedex,TNT, ki so na voljo.Prav tako lahko izberete njih, ampak smo morali dodati stroške na svojo nabavno ceno.

3. Poskrbite, da pusti telefonsko številko, ko polnjenje vaš kupec informacije.

4.Preverite lahko, blago, če je to v tranzitu skozi sledenje.

Aspram00
2021-01-16
Very carefully packed and delivered within reasonable time. Not very “true” to the pictures, because its quality is much better than it looks like in the pictures. PS: I have short hairs, and it looks good on me. Great value. Recommended.