46 cm Bebe rodi punčko dolge lase DIY otroci igrače 18 inch Moda Realne Mehki silikonski Baby doll Obleko glavnik nastavite Boneca darila

Oznake: dojenček rodi silicij, native american dekle lutka, lutka komplet, ki so prerojeni, držalo krtače za zob, moški realističen, plesni rodi punčko kit, prerojeni, g. lutke, lutka silicij, ki so prerojeni, stalnica rodi punčko.

• Tema: Film & TV
  • Vrsta: Etnične Lutke
  • Funkcija 4: prerojeni Baby Lutke,ki so prerojeni bebe lutke
  • Številka Modela: lutke, ki so prerojeni
  • Obrazec: 1/4
  • funkcija 5: 46 cm,18-inch
  • Značilnosti: Risanka
  • Opozorilo: hranite stran od ognja
  • BJD/SD Atribut: lutka
  • Material: Lateks
  • funkcija 6: za rojstni dan,darila Božič,dan Otrok darilo
  • Funkcija 2: Prerojeni Lutke,lutke otroka
  • Funkcija 1: 100% varno , no100% varna , nestrupena,v lin-toksične,v skladu z Evropskimi
  • Mfg Serijske Številke: Moda
  • stanje: Na Zalogi
  • Funkcija 9: Nepremočljiva lutka,kopalna Kad igrača
  • Starostni Razpon: 3 let
  • Dimenzije: 18 inch
  • funkcija 8: prerojeni Lutke,Realistična lutka
  • Baterija: Ni baterija
  • funkcija 3: Matryoshka Lutka
  • Postavka Vrsta: Lutke
  • funkcije 7: Lutke igrače,Moda lutka,Srčkan baby doll,Malčka lutka
  • Spol: Unisex

Nižje cene prodaje!!Neverjetno popust kdaj na debelo naročila, nam pišite po pošti, če bi več kot en lutka !!presenečeni boste, na veleprodajnih cen, za prepričan!!Da, Dragi Kupci: Ta izdelek ne pridejo v originalni embalaži in je varno in non-toksične, prosimo, bodite prepričani, da bi.opis izdelka Velikost: približno 46 cm, prosimo, upoštevajte!Morda obstajajo majhne razlike glede na metodo merjenja.Material: Celo telo, silikonski vinil izdelka, varno in nestrupen.Lutka, ki je okončin se lahko premika, in doll celotno telo je zelo mehko, tako da lahko sedi in lezi; to ne moremo govoriti ali stojalo, lahko pa se vlije v vodo.Vloge: Otrok rojstni dan, darila, igrače za otroke, Božična darila za dojenčke ali ljubitelji in zbirateljskih zbirk.Vključno z: Lutka + baby steklenice + oblačil + namizna + dodatki za lase + kodraste lase artefakt + glavnik + sušilnik za lase (kot je prikazano), Če imate kaka druga vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate in hvala za vašo pozornost.

Značilnosti: 1. Baby je glavo in noge so narejeni iz visoko kakovostnih mehki silikonski material.Iz mehkega in varno silikona, zelo varna, nestrupena in PVE-brezplačno.Izpolnjuje varnostne zahteve za otroke okoli 3 let, in otrok. 2. Menimo, da je naše vse silikonski baby doll je najboljša izbira za lutko, zbiralci / ljubitelje / mame, ker je tako resnično.

Glamur1099
2020-11-05
Beautiful, as in the photo, very good quality, solid toy, very pretty and resistant accessories I love
Mau Music 26