98%novih Objektiv Popravilo Delov SELP1650 stekla za sony 16-50 sprednji objektiv prvi stekla

Oznake: čarobno drsnik, JJC, a6000 sony, swich, lnk306pn, 750ti, YOMER, e gori, alpha kamere, T150.

• Uporaba: Fotoaparat
  • Paket: No
  • Številka Modela: 16-50
  • Velikost: none

Plačilo: sprejemamo Alipay,TT,Western union,Moneygram, itd.izberite najbolj primeren za vas.Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Dostava In Paket:

Ladje, da ZDA preko Epacket lahko traja okoli 7 - 15 delovnih dni s številko za sledenje.

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 24 ur takoj, ko bo vaše plačilo potrjen.Mi NE bo odgovoren za zamudo pri dobavi, vključno z, vendar ne omejeno na carinski poštnina preverjanje, stavke, višje sile ipd.Kupci, ki so odgovorni za kakršno koli po meri/dajatve in davki, ki nastanejo v vaši državi.Vrnitev & Tečajne Politike: Vrnitev ali exchange podprta je samo ena.Postavka je potrebno vrniti kot ga je prejel,ne uporabljajo,ne odpre,ne poškoduje.Kupec je odgovoren za Vse Povratno Poštnino in Stroške Dostave.Kupec je odgovoren za dodatne stroške dostave za artikle, ki so se vrnili zavrne in/ali naslovnik neznan.

Povratne informacije: z namenom zagotavljanja boljših storitev, prosimo, zdravljenje transakcije pošteno.Povratna informacija je naše življenje, preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije, prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev.Ker menimo, NEVTRALNO povratne informacije, kot NEGATIVNE povratne informacije.

Kontakt: Če obstaja kakršna koli vprašanja,vas prosimo, da stik z nami preko Drustvo-zvezda.si.vam bomo odgovorili vam v roku 24-48 ur,razen počitnice.

Kdo Smo: Smo manufacurer za fotoaparat rezervnih delov,smo dobrodošli so tako na drobno in na debelo,če morate z veliko količino,prosimo, ne oklevajte v stik z nami, da bi dobili boljšo ceno

Trofimovvalera
2020-09-17