Coolvape vrhovni mod s QP Design Nio rda Vaporizer medenina Mehanske Mod fit 18650/20700/21700 baterije

Oznake: rorch, albedo overlord, mod, zlato mehanske mod, squonk vape, ženski vape mod, mechan mod, bf rda, spodnjice nio, 18650 mod.

• Mod Materiala: Medenina
  • Zaslon: No
  • Material: Kovine
  • Nizkonapetostni Alarmno Funkcijo: No
  • Številka Modela: vrhovni mod s QP Design Nio rda
  • Komplet: samo eno rda in mod
  • Funkcije Spremljanja Kajenja Število: No
  • Vgrajen Ali Zunanji Baterije: Da,
  • Vrsta: Mehanske Mod
  • Blagovna Znamka: Overlord
  • Združljiv Baterije: 18650
  • Nazivna Zmogljivost: NOBEN
  • komplet B: RDA(POLNO) in mod
  • Certificiranje: CE
  • TCR Prilagoditev Načina: No
  • Kratkostična Zaščita Funkcija: No
  • Nadzor Temperature: No
  • USB Polnilec: No
  • Združljiv Model: vrhovni mod s QP Design Nio rda
  • Firmware Nadgradljiv: No
  • Silikonsko Ohišje: No
  • Pregrevanje Funkcijo Za Zaščito: No
  • Atomizerji Identifikacijsko Funkcijo: No

Dvarw REFERENCE fl RTA(kit)zajema: 10 x Dodatno AFC vstavi :0,8 mm/1,0 mm/1,5 mm/2,0 mm/2*0,8 mm/2*1,2 mm/2*1,5 mm/2*2,0 mm/3*0,6 mm/3*0,8 mm

coolvape vrhovni mod s QP Design Nio rda Vaporizer medenina Mehanske Mod fit 18650/20700/21700 baterije

Opomba: 1. Trdo delamo in pametno, da izpolnimo vaše zahteve.Ampak, če imate kakršne koli težave, ko prejme paket, kontaktirajte nas za sporočila ali Blagovne Manager.Bomo dobili nazaj v 24 urah in dela z vami, dokler ne boste zadovoljni.Prosim, NE odprete spora pred komunicirajo z nami. 2. Ob dostavi, vas prosimo, preverite vaš paket, preden ga podpisale.Če ste našli na parceli je nenormalno, lahko zavrne podpis in kontakt.Dostava: 1. Naročila, bo poslana v obdelavo dni po plačilu preverjanje.Da ščiti tako kupci in prodajalci, ki lahko traja do 24 ur, Drustvo-zvezda.si za preverjanje plačila. 2. Smo le ladja potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 3. Brezplačna dostava za vse postavke, za nekatere države, boste morda plačali dodatne stroške pomorskega prometa.Čas dostave je 30-45 dni.Če potrebujete hitro odpremo, nas, prosimo, kontaktirajte.Politika Vračanja: 1. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v prvotnem stanju. 2. Plača kupec vrniti ladijskega stroškov.Povratne informacije: 1. če ste zadovoljni z našimi izdelki, ki smo iskreno upam, da lahko pustite nam vse POZITIVNE POVRATNE informacije.Medtem, bomo aslo pustil pozitivne povratne informacije. 2. Seveda,iz kakršnih koli razlogov, če ne boste zadovoljni z našimi izdelki, se obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo dobili nazaj, če vam v roku 24 ur, in vam pomaga rešiti težave.Pretok Zraka Vložki Edinstven kroglični ležaj detent sistem omogoča pretok Zraka Vložki za zaklepanje varno v mesto z zadovoljno *kliknite*, z dodano funkcijo tega vstavite tudi deluje kot zbornica reduktorjem, da zmanjša vse mrtvi prostor za boljši okus in hlapov stiskanje in proizvodnjo za segrevanje degustacijo vape.

Dfcbkbqlfdsljd
2021-01-13
Hi there
Ezeolehi23
2020-09-30
Just a bomb, put the case, the box, the feed is generally Super and the WAPE is cool. There's been no delay for a month. I recommend without doubt.
Sergeikentov
2020-09-20
Very good fast delivery
M Escalante61
2020-11-06
Mooi
Nomahoviduk
2020-10-20
Wooip is excellent, if a good AKB then fires so that the traction is more than 2 seconds not to do, the fat only goes like this. Kach-in better than the original, the button does not shake (unlike the original), AKB walks a little, but in original also. Delivery 2 weeks to the village of the Kirov region, the only thing, the seller sent the goods 10 days. The goods are happy as a horse.